Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “İlçe ekonomimizin artması için destek vermeye hazırız”

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “İlçe ekonomimizin artması için destek vermeye hazırız”
4 Kasım 2022 17:36
A+
A-

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “İlçe ekonomimizin artması için destek vermeye hazırız”

 

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İlçe Kaymakamımız Kemal Duru başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda ilçemiz ekonomisinin değerlendirilmesi için gerçekleşen toplantıya katıldı.

 

Dinar Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, MHP İlçe Başkanımız Mustafa Karahan, İlçemizde faaliyet gösteren oda başkanları ve daire amirlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda İlçe Kaymakamımız Kemal Duru tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi.

 

Akabinde ise Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Belediye Başkanımız Nihat Sarı konuşmasında; “İlçemizde faaliyet gösteren esnaflarımızın ekonomisini iyileştirmek adına bugün sizlerle birlikteyiz. Malum İlçemizde saat 17.00 den itibaren esnaflarımız dükkanlarını kapatıyor. Çarşı Merkezimiz akşam saatlerinde sessizliğe bürünüyor. Esnaflarımızın dükkanlarını daha fazla süre açık tutması ve vatandaşlarımızın alışverişlerini akşam saatlerinde de yapabilmesi çarşımızda da hareketliliği arttıracaktır. Belediye olarak bizler esnaflarımızın satışlarının artması noktasında yapılabilecek proje ve çalışmalarda üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”dedi

 

Konuşmaların ardından Oda Başkanlarından ve katılımcılardan Kaymakamlık, Belediyemiz ve diğer kurumlardan destek ve talepleri alınarak istişarelerde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.