Dolar 32,5118
Euro 34,9465
Altın 2.435,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İş yeri Projemiz için Ankara’da

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İş yeri Projemiz için Ankara’da
27 Ekim 2022 16:34
A+
A-

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, İş yeri Projemiz için Ankara’da

 

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Ankara programları kapsamında ilk olarak Meclis üyesi olduğu Türkiye Belediyeler Birliği’nin 2022 yılı Ekim Ayı Meclis Toplantısına katıldı.

 

Türkiye Belediyeler Birliği Hizmet binasında Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında gerçekleştirilen toplantı gündem maddelerinin okunarak karara bağlanmasının ardından istek ve temennilerin alınmasıyla son buldu.

 

“MİLLETVEKİLİMİZ ALİ ÖZKAYA İLE İLK EVİM, İLK İŞYERİM PROJEMİZİ GÖRÜŞTÜK”

 

Toplantı sonrasında; Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Milletvekilimiz Ali Özkaya’yı Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek “İlk Evim, İlk İşyerim projesi üzerine bir görüşme gerçekleştirdi.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz genelinde başlattığı “İlk Evim, İlk Işyerim” projesine Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın girişimleriyle ilçemize işyerleri yapılması için başvuru yapıldı.

 

“YAPILACAK OLAN İŞYERLERİ İSTİHDAMA DA KATKI SAĞLAYACAK”

 

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu projeden ilçemizi de faydalandırmak için başvurumuzu yaptık. İlgili kurumlar ile gerekli görüşmeleri yapıyoruz. İnşallah İlçemizde sanayimize yeni iş yerleri yapılmasını hedefliyoruz. Yapılacak olan iş yerleri ile bir çok yeni esnafımız olacak ve aynı zamanda istihdam noktasında da katkı sağlayacak. Şimdiden bu güzel projemiz ilçemize hayırlı olsun. Bu vesileyle bizden desteklerini esirgemeyen başta Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. “dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.