Dolar 32,5668
Euro 34,9970
Altın 2.425,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Lise sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Lise sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi
4 Haziran 2022 18:30
A+
A-

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Lise sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi

 

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı yarın gerçekleştirilecek olan Liseye Geçiş Sınavı (LGS) sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diledi.

 

Öğrencilerimizin hayatlarında önem arz eden sınavlardan bir tanesi olduğunun altını çizen Belediye Başkanımız Nihat Sarı yayımladığı mesajında; “Öğrencilerimiz bir yıl emek ve çaba göstererek bu sınava hazırlandılar. Hayatlarını ve kariyerlerini şekillendirecek olan bu sınav için aileleri ile birlikte gereken fedakârlığı göstermişlerdir. Belediye olarak bizlerde öğrencilerimizin sınav kaygısını gidermek adına ücretsiz deneme sınavları düzenleyerek öğrencilerimize destek sağladık. Öğrencilerimizin gerekli başarıyı göstereceklerine inancımız tamdır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz bizler için çok kıymetli ve değerlidir. Aldığınız sonuç ne olursa olsun, önünüzde uzun bir hayat var. Bu düşüncelerle sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan geleceğimizin teminatı olan siz kıymetli öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.