Dolar 32,3679
Euro 35,1021
Altın 2.325,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Sağlık mensuplarının Tıp Bayramını kutladı

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Sağlık mensuplarının Tıp Bayramını kutladı
13 Mart 2023 17:16
A+
A-

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Sağlık mensuplarının Tıp Bayramını kutladı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, mesajında; “Halk içinde mu’teber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihânda, bir nefes sıhhat gibi. Kanuni Sultan Süleyman, bu muhteşem beytinde bizlere; bir nefeslik sıhhat kadar, dünyada hiçbir şeyin kıymetli olmadığını hatırlatıyor. Her şeyin başı sağlık demenin ne kadar önemli olduğunu çok iyi anladığımız ve bütün dünyayı kasıp kavuran pandeminin görünen ve görünmeyen kahramanları hiç kuşku yok ki sağlık çalışanlarımız oldu. Onlar, canları pahasına can kurtarmak için bıkmadan, usanmadan, yılmadan mücadele ettiler ve etmeye devam ediyorlar.

Bu duygu ve düşüncelerle büyük bir özveri ve gayretle görev yapan sağlık teşkilatımızın fedakâr mensuplarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, hayatını kaybeden sağlıkçılarımıza yüce Allah’tan rahmet, görevlerini devam ettiren ve emekli olan sağlıkçılarımıza ise sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.