Dolar 32,5424
Euro 34,8865
Altın 2.433,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Sağlıklı bir yaşam ağız ve diş sağlığı ile başlar”

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Sağlıklı bir yaşam ağız ve diş sağlığı ile başlar”
22 Kasım 2022 12:19
A+
A-

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Sağlıklı bir yaşam ağız ve diş sağlığı ile başlar”

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 22-27 Kasım tarihleri arasında kutlanan Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, mesajında; Sağlıklı bir yaşamın ağız ve diş sağlığı ile başladığını belirterek, “1996 Yılından bu yana her yıl 22 Kasım günü Diş Hekimliği günü 22. Kasım’ı içine alan 22-27 Kasım tarihlerinin yer aldığı hafta ise ‘’Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’’ olarak kutlanıyor. Ağız ve diş eti hastalıkları ülkemizde ve Dünyada en önemli sağlık sorunları arasında yer almakta olup, hayatı doğrudan etkilemediği için gereken önem verilmemektedir. Ağız ve Diş sağlığı da genel sağlığın, dolayısıyla yaşamsal fonksiyonların ve yaşam kalitesinin vazgeçilmez bir unsurudur. Bu noktada ağız ve diş sağlığını etkileyen en önemli etkenlerden bir tanesi diş fırçalama alışkanlığıdır. Diş fırçalama alışkanlığının küçük yaşlarda kazanılması adına çocuklarımızı diş fırçalamaya yönlendirmeliyiz. Çocuklarımızın ağız ve diş sağlığı noktasında sıkıntı yaşamaması için çocuklarımıza diş fırçalama alışkanlığını kazandıralım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Diş Hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını ve 22 Kasım Diş Hekimleri gününü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.