Dolar 32,5905
Euro 34,8185
Altın 2.497,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan 15 Temmuz Mesajı 

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan 15 Temmuz Mesajı 
14 Temmuz 2022 23:31
A+
A-

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan 15 Temmuz Mesajı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile hain darbe girişiminin 6’ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı mesajında; “Milletimizin mazisi çağ açıp, çağ kapatan fetihler ve destansı mücadelelerle doludur. Tarihin her döneminde geçmişinden aldığı kuvvet ve cesaretle bağımsızlığından taviz vermeyen aziz milletimizin destansı mücadeleleri şanlı tarihimizin mazisinde yer almaktadır.

Aziz Türk Milletimiz 15 Temmuz’da, meydanlarda, tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Savaşımızda olduğu gibi, tüm fertleriyle tek yürek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye hainlere çiğnetmemiştir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin o hain gecede kararlı ve dik duruşlarıyla Tüm Dünyaya gereken mesaj ve Gözdağı fazlasıyla verilmiştir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile hain darbe girişiminin 6’nci yıl dönümü münasebetiyle, ihanet şebekesine karşı meydanlara dökülen aziz milletimizi bir kez daha tebrik ediyor, O hain gecede milleti için sokağa çıkarak kendi canını feda eden Dinarlı Demokrasi şehidimiz Şükrü Bayrakçı ve Bayrakçı gibi kahraman Türk evlatları darbeye karşı direndi. Onlar, bu vatan uğruna şehit ve gazi oldular. Fetö’cü alçakların şehit ettiği 251 kardeşimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.