Dolar 32,5432
Euro 34,8870
Altın 2.429,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan Basın Bayramı Mesajı 

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan Basın Bayramı Mesajı 
23 Temmuz 2022 22:13
A+
A-

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan Basın Bayramı Mesajı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber alma özgürlüğünün demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu ifade eden Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı mesajında; “En önemli haber alma kaynağımız olan basın mensuplarımız, her zaman milletin gözü, kulağı ve sesi olmuştur. İlkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı kamuoyunun haber alma hakkına büyük katkı sağlamıştır. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatmada, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir” demiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle ilçemiz de faaliyette bulunan yerel basın mensuplarımız ve ulusal haber ajansı temsilcilerimiz başta olmak üzere üstlendikleri bu zor sorumluluğun bilinciyle görev yapan, tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.