Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan Deprem Haftası Mesajı 

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan Deprem Haftası Mesajı 
7 Mart 2023 12:39
A+
A-

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan Deprem Haftası Mesajı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı 1-7 Mart Deprem Haftası olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, depreme karşı tedbirlerin alınması, halka depremden korunma yollarının anlatılması ve afetlere hazırlık konusunda kamuoyunda bilinç oluşturulması amacıyla her yıl 1-7 Mart tarihlerinde Deprem Haftası etkinlikleri yapıldığına değinerek; “Aktif fay hatları üzerinde bulunan ülkemiz, deprem gerçeği ile karşı karşıyadır. Ülkemizde geçtiğimiz günlerde meydana gelen üzücü depremler can ve mal kayıplarına neden olmuştur. Deprem ve diğer afetlerin sebep olacağı zararların azaltılabilmesi konusunda devletimize, kamu kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve vatandaşlarımıza önemli görevler düşüyor.

Biz de deprem yaşamış bir ilçe olarak Deprem ve diğer afetlerde meydana gelecek zararın en düşük seviyeye indirgenmesi ve gereken hallerde hızlı, acil ve yerinde müdahalelerin yapılabilmesi amacıyla gerekli çalışma ve hazırlıkları yapıyoruz. Bu bağlamda belediye olarak ilçemizde depreme dayanıklı sağlam binaların yapılması için üzerimize düşeni yapıyoruz. En büyük temennimiz deprem başta olmak üzere hiçbir doğal afetin yaşanmamasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle deprem ve diğer afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyor, tüm vatandaşlarımıza deprem felaketinden ve diğer afetlerden uzak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.