Dolar 32,4668
Euro 34,8492
Altın 2.475,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan Üniversite Sınavına girecek olan öğrencilerimize dev destek

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan Üniversite Sınavına girecek olan öğrencilerimize dev destek
19 Ekim 2022 16:22
A+
A-

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan Üniversite Sınavına girecek olan öğrencilerimize dev destek

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Eğitim Desteği Hizmetleri” kapsamında ilçemizde bir ilke imza atarak ilçemiz merkezinde Lise düzeyinde eğitim gören 12. Sınıf öğrencilerimizin online deneme sınavı, konu anlatımı, test çözümü, canlı dersler vb. hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanması için Online Eğitim Destek Seti’nin dağıtımını gerçekleştirdi.

Dağıtım programında Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Karaaslan ve Dinar Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Ceylan hazır bulundu. Okul Müdürleri ve öğrenciler verilen eğitim destek setleri dolayısıyla Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür etti.

İlçemiz merkezinde gerçekleştirmiş olduğumuz projeye istinaden okullarımızdan aldığımız talep doğrultusunda Online Eğitim Destek Setinden 530 öğrencimiz faydalanmış olacak.

Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi ve Dinar Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerimiz ile bir araya gelerek, eğitim destek setlerini takdim eden Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Belediye olarak her zaman eğitime ve öğrencilerimize destek oluyoruz. Bu kapsamda bu yıl bir ilki gerçekleştirerek, 12. Sınıfta eğitim gören 530 öğrencimizin faydalanacağı online eğitim destek setlerinin dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz bu eğitim seti ile online deneme sınavlarına katılabilecek, konu anlatımları, test çözümleri gibi imkanlardan da ücretsiz faydalanacak. Hayata geçirdiğimiz bu güzel projedeki amacımız daha fazla öğrencimizin üniversite kazanmasını sağlamaktır. İnşallah dağıtmış olduğumuz setlerimizin öğrencilerimiz için faydalı olacağına inanıyoruz. Her şey Geleceğimizin istikbali ve teminatı öğrencilerimiz için” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.