Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Belediye Personellerimizden Birlik, Beraberlik ve teşekkür yemeği

Belediye Personellerimizden Birlik, Beraberlik ve teşekkür yemeği
4 Ekim 2019 19:26
A+
A-

Belediye Personellerimiz tarafından organize edilen birlik, beraberlik ve teşekkür yemeği akşam Cafer Usta Dinlenme Tesislerinde gerçekleşti.

Yemeğe; Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Yıldız, Veli Özcan, Erkan Kırtaş ve belediyemiz personelleri katıldı.

Yemek Öncesi bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Nihat Sarı yaptığı konuşmada “Kıymetli mesai arkadaşlarım bu davetiniz beni çok onurlandırdı. Seçim vaadimizde ve ilk geldiğim günde söylemiştim. Hiçbir zaman hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Bunun bir göstergesi olarak sizin hakkınızı savunmak için elimizden gelen gayretleri gösterdik. Ve başarılı da olduğumuza inanıyorum. İnşallah bundan sonra da çalışmalarımıza şu an da olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğimize can-ı gönülden inanıyor davetinizden dolayı sizlere teşekkür ederken MHP İlçe Başkanımız Mustafa Karahan’a, Belediye Başkan Yardımcımız Muharrem Öztürk’e, Belediye Meclis Üyelerimiz Abdullah Yıldız, Veli Özcan ve Erkan Kırtaş’a sizlerin adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşma sonrasında Personel adına Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür çiçeğini Başkanlık makamı Sekreteri Ülkü Tosun verirken teşekkür plaketini Belediyemiz Atölye Amiri Şeref Başoğlu takdim etti.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.