Dolar 32,3772
Euro 35,1523
Altın 2.324,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Belediye Yaş spor Okulu Başlıyor

Belediye Yaş spor Okulu Başlıyor
2 Temmuz 2019 16:18
A+
A-

Dinar Belediyesi, Dinar Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü katkılarıyla ilçemizde yaz spor okulu kursları başlıyor.
Yaz Spor Okulu Kursları 7-18 Yaş grubu çocuklar için açılacak olup Yaz spor okulunda ki sportif faaliyetlerin Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Güreş, Boks, Karate, Yüzme ve Halk Oyunları olduğu kaydedildi. Kayıtlar 10 Temmuz da son buluyor. Kayıtlar Dinar Belediyesi Kapalı Spor Salonu, Dinar Halk Eğitim Merkezi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne yapılacak.
Yaz spor okuluna katılacak öğrencilerin kimlik fotokopisi ile gelerek velileri ile birlikte kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Sporcunun spor kıyafeti ile katılması gerekmektedir. Yaz spor okulu Dinar Belediye Spor Salonu tesislerinde eğitmenler eşliğinde yapılacaktır. Öğrencilerimiz için uygulanan yaz spor okulumuz ücretsizdir. Çalışma saatleri ilerleyen dönemlerde, müracaatlardan sonra bildirilecektir.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.