Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Belediyemiz Üniversiteli öğrencilerimizi Frigya Vadisi gezisine götürdü

Belediyemiz Üniversiteli öğrencilerimizi Frigya Vadisi gezisine götürdü
5 Kasım 2022 19:20
A+
A-

Belediyemiz Üniversiteli öğrencilerimizi Frigya Vadisi gezisine götürdü

Geçtiğimiz günlerde üniversiteli Öğrencilerimiz ile bir araya geldiği toplantıda öğrencilerimizin gezi talebini geri çevirmeyen Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın “Şehirleri Geziyorum, Tarihlerini öğreniyorum ” projesi kapsamında belediyemiz ve Üniversitemiz iş birliği ile öğrencilerimizin ilimizde bulunan tarihi yerleri görmeleri için gezi düzenlendi.

Öğrencilerimizin ilimizde bulunan tarihi yerlerden bir tanesi olan Frigya Vadisindeki yerleri görmesi için düzenlenen gezi ile toplam 90 öğrencimiz Frig vadisinde bulunan tarihi yerleri ücretsiz olarak gezip, görme imkânı buldu.

Öğrencilerimizin yaşadıkları il ve ilçedeki tarihi yerleri öğrenmesi adına güzel bir projeye imza attıklarını ifade eden Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Eğitime ve öğrencilerimize verdiğimiz destekler kapsamında öğrencilerimizin kültürel ve sosyal yönden de gelişmeleri adına bu tür gezilerin yapılmasına da destek vermeyi ihmal etmiyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve öğrencilerimiz için faydalı olacak tüm etkinlik ve projelere her zaman destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. İnşallah öğrencilerimiz için faydalı bir gezi olacak. Bu duygu ve düşüncelerle geziye giden öğrencilerimize hayırlı yolculuklar, keyifli gezmeler diliyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.