Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Belediyemizden 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel program

Belediyemizden 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel program
24 Kasım 2021 21:04
A+
A-

Belediyemizden 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel program
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın talimatlarıyla Belediyemiz tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile 24 Kasım Öğretmenler Gününde Park Ala’da yemekli program düzenlendi.
Program öncesinde Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, yemeğe katılan davetlileri masalarında ziyaret ederek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.
Program günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile başladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar kapsamında bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, ” Öncelikle tüm misafirlerimize hoş geldiniz şeref verdiniz diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Hz. Ali’nin “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum ” sözü bizlere öğretmenin ve öğrenmenin önemini güzel bir şekilde ifade ediyor. Türk gençliğine Cumhuriyet emanetse Türk Gençliği de siz değerli öğretmenlerimize emanettir. Eğitim vermek için ülkemizin dört bir yanında zor şartlar altında terörün altında büyük bir fedakârlık ile hizmet veren değerli öğretmenlerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu ve başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Görevine devam eden ve emekli olan öğretmenlerimize ise sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum. Tüm öğretmenlerimize başarılar diliyor, saygılar sunuyorum. “dedi.
Günün anlam ve önemini belirten bir konuşmada Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya yaptı.
Kapankaya konuşmasında; “Bugün çok anlamlı bir gün çünkü yeni Türk alfabesinin kabulü ve başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Harf İnkılabı ile tüm Türkiye’ye duyurmasının ardından Öğretmenler günü olarak kutlanmaya başlıyor. Gerçekten öğretmenlerimiz toplumun Cefakâr ve fedakâr en değerli unsurlarındandır. Öğretmenlik fedakârlık mesleğidir. Bu duygu ve düşüncelerle görevini yaparken şehit düşen öğretmenlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyor, görevini devam ettiren ve emekli olan öğretmenlerimize sağlık ve sıhhatli ömürler diliyorum. Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya öğretmenlerimiz için böyle güzel bir program düzenlediği için teşekkür ediyorum.” dedi.

Düzenlenen programa; Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Necip Kacar, İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkan v. Adnan Güzeldal, CHP İlçe Başkanı Ali Arıkan, İyi Parti İlçe Başkanı Oktay Sayın, , İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Ticaret Odası Başkanı Abdullah Bağırkan, Türkiye Harp Malülü Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilcisi Tevfik Kılıçkaya, Dinar Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Gürpınar, Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, daire amirleri, mahalle muhtarları, Okul Müdürleri, çalışan öğretmenler ve emekli Öğretmenler katıldı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.