Dolar 32,5125
Euro 34,8067
Altın 2.427,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

Belediyemizden Lise sınavına hazırlanan öğrencilere destek ve hediye

Belediyemizden Lise sınavına hazırlanan öğrencilere destek ve hediye
10 Mayıs 2022 17:55
A+
A-

Belediyemizden Lise sınavına hazırlanan öğrencilere destek ve hediye
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın en büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır anlayışıyla başlatmış olduğu eğitim destekleri kapsamında; Belediyemiz ve Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile ilçemiz genelindeki (köy, kasaba ve merkez) 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda eğitim gören öğrencilerimize yönelik düzenlenen deneme sınavında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim ediliyor.
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın Fatih Ortaokulu ve Şehit İzzet Taşbaş İmam hatip Ortaokulunda dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etmesiyle hediye dağıtım programı başladı.
Öğrencilerimizi tebrik ederek hediyelerini takdim eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemizde yapmış olduğumuz yatırımların en önemlilerinden bir tanesi eğitim alanında oldu. Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin sınav kaygısını yenmesi ve motive olması adına Belediyemiz ve Milli Eğitim İşbirliği ile düzenlenen ödüllü deneme sınavının sonuçlarının açıklanması ile birlikte dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ediyoruz. Bizler her zaman eğitimin ve öğrencilerimizin destekçisiyiz. Belediye olarak çocuklarımıza yönelik bu türde çalışmalarımız devam edecek. Tüm öğrencilerimize derslerinde kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Hediye dağıtım programı Belediyemiz ekipleri tarafından sırasıyla Sermaye Piyasası Bölge Yatılı Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ve TOKİ Ortaokulunda dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesiyle son bulacak.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.