Dolar 32,4695
Euro 34,7807
Altın 2.477,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Belediyemize gelir sağlayacak projemiz adım adım ilerliyor

Belediyemize gelir sağlayacak projemiz adım adım ilerliyor
27 Şubat 2023 13:41
A+
A-

Belediyemize gelir sağlayacak projemiz adım adım ilerliyor

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın girişimleriyle belediyemiz bünyesine kazandırılacak olan Güneş Enerji Santrali (GES) kurulum çalışmaları devam ediyor.

Dinar Belediyesi Arıtma Tesisi yanına kurulumu devam eden ve yakın zamanda enerji üretimine başlaması planlanan güneş enerji panelleri sayesinde belediyemiz önemli gelir sağlamayı hedefliyor.

Proje ile ilgili açıklama yapan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Günümüz belediyeciliğinde artık altyapı-üstyapı çalışmaları ile birlikte bir de belediyenin maliyetini düşürecek projeler hayata geçirmek gerekiyor. Hayata geçirecek olduğumuz GES projesi ile belediyemizin elektrik giderlerini karşılamayı planlıyor ilerleyen dönemlerde ise belediyemize de kaynak aktaracak bir proje olacağına inanıyoruz. İnşallah en kısa sürede çalışmaların tamamlanmasının ardından Güneş Enerji Santrali faaliyete geçecek.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.