Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

“Bir Bilenle Bilge Nesil “projesi

“Bir Bilenle Bilge Nesil “projesi
20 Ocak 2020 11:21
A+
A-

“Bir Bilenle Bilge Nesil “projesi kapsamında Kitap okuma yarışması protokolü imzalandı.

Dinar Belediyesi, Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Bir-Sen Dinar Temsilciliği arasında “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesi kapsamında Kitap okuma yarışması protokolü imzalandı.
Değerler Eğitimi kapsamında “İlim, irfan yolunda okuyan gençlik” prensibiyle harekete dönüşen, ülkemiz genelinde her yıl uygulanan proje Dinar’da ilk defa uygulanacak proje kapsamında Dinar merkez ve köylerindeki ortaokul ve lise öğrencilerinin kendilerine ücretsiz olarak dağıtılan seviyelerine uygun kitapları okuyarak, yarışmaya katılımları sağlanacaktır.
Bu doğrultuda amaç öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmaktır. Onların kitap okumaya olan ilgisini artırmak, kendine güven duygusunu geliştirmek, okulunu ve kendini temsil edebilme gücünü kazandırmaktır. Eğitim Bir-Sen Dinar Temsilciliğinin ilçemizde de yapılmasına vesile olduğu Yarışma Sınavı sonunda dereceye giren öğrenciler Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı tarafından ödüllendirilecektir.
Ödüller bisiklet, tablet ve akıllı saat gibi güzel hediyelerden oluşuyor. Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de gerekli duyuruların yapılması, projenin yürütülmesi ve takibinin sağlanması ile yaklaşık bin öğrencinin yarışmaya katılması bekleniyor.
Projeyle ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “ İlçemizde ilk kez uygulanacak olan Bir Bilenle Bilge Nesil projesi kapsamında Kitap okuma yarışmasının protokolünü imzaladık. Eğitime olan desteğimiz her zaman devam edecektir. Bu güzel projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.