Dolar 32,5978
Euro 34,7995
Altın 2.405,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C

Burada Her Bütçeye Uygun Kurbanlık Var

Burada Her Bütçeye Uygun Kurbanlık Var
8 Temmuz 2019 22:14
A+
A-

Her Bütçeye Uygun Kurbanlık bulunur

Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaşlarda kurbanlık alma telaşı başladı. Dinar’da her bütçeye uygun kurbanlık satışları da SOYTÜRKLER HAYVANCILIK’ta başladı.

Çakıcı Köyü yolu üstünde Hüdayi ve Bayram Soytürklere ait olan alım-satım yerinde Dinarlı vatandaşlarımızın bütçelerine uygun şekilde hayvan satışları başladı.

Her vatandaşımızın kurbanlık almadan önce mutlaka uğraması gereken bir yer olan Soytürkler hayvancılıkta satış işlemlerinin yanı sıra kesim ve teslimat işlemleri de büyük bir titizlikle yapılıyor.

Dinar’da yıllardan beri ata mesleğini son derece saygın, dürüst ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmeye devam eden Soytürkler Hayvancılık ilçemize ve bölgesine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.

Adres: Çakıcı Köyü yolu üzeri

İrtibat Tel: 0 538 091 67 21 ve 0 541 314 58 92 nolu telefonları kurbanlık almadan önce mutlaka arayınız.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.