Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

-Çay milletvekilini bağrına bastı

-Çay milletvekilini bağrına bastı
10 Mayıs 2023 21:20
A+
A-

-Çay milletvekilini bağrına bastı

-MHP’den istifa edip İYİ Partiye katıldılar

-İYİ Parti Milletvekili Adayı Hakan Şeref olgun;

-“10 yılda memleket, memleket olmaktan çıktı”

-“Milletvekili çıkaramayacak diyenler bizi izlemeye devam edin”

-“Milletvekili olmuşlar memleketin yolunu unutmuşlar”

 

 

AFYONKARAHİSAR / ÇAY – İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Hakan, memleketi Çay ilçesinde kalabalık bir konvoy ve insan seliyle karşılandı. Çay ilçesi milletvekilini coşkulu karşıladı.

Çay ilçe Pazar esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Olgun’a kalabalık bir Çaylı gurup eşlik etti. ‘Çay zararı bitti, bitti’ diye seslenen esnafa Hakan Şeref Olgun; “Az kaldı, İYİ’ler geliyor, Pazar da İYİ olacak, pazarcı da” diyerek karşılık verdi.

Çay Belediyesi önünde toplanan kalabalık bir halka seslenen İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, AK Parti milletvekillerine seslenerek, “İYİParti milletvekili çıkaramayacakmış. Çok beklersiniz. Bizi izlemeye devam edin. 15 Mayıs’tan sonra Ankara’da Mecliste size nasıl halkın vekili olunur kursu vereceğim” dedi.

 

10 YILDA HUKUK BİTTİ ADALET BİTTİ

 

AK Parti hükümetinin ilk 10 yılında birşeyler yapmaya çalıştığını belirten İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun, yaptıkları yanlış icraatlarla son 10 yılda memleketin memleket olmaktan çıktığını söyledi.

Olgun; “Bu iktidar ilk 10 yılda bir şeyler yapmaya çalıştı. Ancak son 10 yılda memleket memleket  olmaktan çıktı. Adalet bitti, hukuk bitti, buna bağlı olarak ekonomi bitti. Beldeler kapandı, köylerdeki okullar kapandı. Türk Bayrağı köylerden indirildi. İnsanlarımız çaresizlik içerisinde şehirlere göç etmeye başladı.Tüm bunların müsebbibi olanlar şimdi çıkmışlar bizi takip ediyorlar. 20 yıldır yapmadıklarını şimdi yapmaya başlıyorlar” diye konuştu.

 

ÇAY HASTANESİ SEÇİM MALZEMESİ YAPILIYOR

 

Çay Devlet Hastanesinin her seçimde, seçim malzemesi yapıldığına dikkat çeken Olgun, “2002 yılındaki Çay Devlet Hastanesi ile şimdiki Devlet Hastanesini düşünün. 25 Yatağa kadar düşürülen Çay Devlet Hastanesi ne hikmetse bu hafta 65 yataklıya çıkarılacağını duyuruyorlar. Benim AKP’ye oy vermiş hemşerimle, MHP’ye oy vermiş hemşerimle, hangi partiye oy verir seversin, hiçbir Çaylı hemşerimle bir sorunum yok. Ben tüm Çaylı hemşerilerimin oylarına talibim.Benim oy veren milletimizle bir meselem yoktur, olamaz da. Benim meselem 20 yıldır iktidarda olup da 10 yıldır memleketine gitmemiş, memleketin yolunu unutmuş milletvekilleriyle” diye konuştu.

 

İYİ PARTİYE KATILIMLAR SÜRÜYOR

 

İYİ Parti’ye her geçen gün katılımların devam ettiğini dile getiren Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun, giderek büyüyen İYİ Parti’nin iktidarında Çay halkının hak ettiği hizmeti alacağını söyledi.

Çay Barajının bile bitiremediğini belirten Çaylılar, Olgun’a ‘Susuz kalacağız susuz” diye karşılık verdiler. Vatandaşlardan tepkilerden bir diğeri ise Hastaneninyeniden yatak sayısının yükseltilmesinin yetmeyeceği asıl meselenin Hastanede doktor olmayışıydı. Çaylılar “hastanede doktorumuz yok, hastane olsa ne olacak” diye sitem ettiler.

Çay Belediyesi önünde konuşan İYİ Parti Milletvekili Avukat Hakan Şeref Olgun daha sonra İYİ Partiye katılanlara parti rozetlerini taktı.

Akkonak Belediye Başkanlarından ve MHP Yönetim Kurulu üyesi Atila Sakarya ve 50 MHP’li, Demokrat Partili eski Çay Belediye Başkanı ve Ticaret Odası Başkanı Sebahattin Dündar, Demokrat partili eski Karacaören Belediye Başkanı Ali Oktay, CHP ‘li duayen gazeteci Muzaffer Nal partilerinden istifa ederek İYİ Parti’ye katıldı

Olgun’un Çay mitingine İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Çay İlçe Başkanı Cemil Arısoy, çevre ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.