Dolar 32,4715
Euro 34,7704
Altın 2.477,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 21°C

CEZAEVİNDE DÜZENLENEN VOLEYBOL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

CEZAEVİNDE DÜZENLENEN VOLEYBOL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
10 Aralık 2019 10:32
A+
A-

CEZAEVİNDE DÜZENLENEN VOLEYBOL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ             Cezaevinde düzenlenen voleybol şampiyonasının finali kapsamında, Cezaevine giden Cumhuriyet Başsavcımız Selman ESKİLER ve beraberindekiler öncelikle koğuşları ziyaret etti. Burada mahkûmlarla bir araya gelen heyet, mahkûmların istek ve şikâyetlerini dinleyip, cezaevinin atölye, yemekhane, kütüphane, kantin vb. kısımlarını denetledi. Bu çerçevede kurum, personel ve hükümlü güvenliğinin sağlanması ve kurumlardan firarın önlenmesi maksadıyla, önleyici kolluk faaliyetleri kapsamında alınan tedbirler yerinde incelendi.
            Akabinde Dinar İlçe Kaymakamı Sayın Selami KAPANKAYA,  adliyemizde görev yapan Hakim ve Cumhuriyet Savcıları, Dinar İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Necip KACAR ile birlikte, Dinar T-Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tarafından düzenlenen 2019 Yılı Koğuşlar Arası Voleybol Turnuvasında, final maçı izlendi. Maç sonunda dereceye giren takımlara Dinar İlçe Kaymakamımız, Cumhuriyet Başsavcımız ve Cezaevi Savcımız tarafından kupaları verildi. Kupa töreninde konuşan Cumhuriyet Başsavcımız “Cezaevinde bulunan her bir bireyin devletin koruması altında olduğunu, bu kişilerin topluma kazandırılmasının ana gaye olduğunu, bunun için halk eğitim kurslarının, kütüphane hizmetlerinin, sportif ve sosyal aktivitelerin son derece önemli olduğunu, bu kapsamda tutuklu ve hükümlülerin ıslahı ve cezaevinde bulundukları zamanı etkili ve verimli geçirmeleri için başta cezaevi personeli olmak üzere tüm ilgililerin üzerilerine düşeni fazlasıyla yapacaklarını beklediğini” beyan etti.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.