Dolar 32,3298
Euro 35,0568
Altın 2.285,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

CHP 96 Yaşında

CHP 96 Yaşında
9 Eylül 2019 20:24
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Er CHP´nin kuruluşunun 96. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

İlçe Başkanı Er mesajında şunları kaydetti; ?Türkiye Cumhuriyeti, Cumhuriyet Halk Partisi´nin 9 Eylül 1923 tarihinde kurulmasından, kısa bir süre sonra kurulmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyetinin kurucusudur. Cumhuriyet Halk Partisi´nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet Halk Partisi, diğeri Türkiye Cumhuriyeti´dir? diyerek partimizin önemini açık ve net bir şekilde dile getirmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk´ün kurduğu, ilkelerini saptadığı ve ölümüne kadar genel başkanlığını yaptığı Türkiye´nin teminatıdır. Atatürk´e ve onun devrimlerine gönül vermiş olanların partisidir.
Cumhuriyet Halk Partimiz ülkemizin kurtuluşunda ve kuruluşunda hainlerin amaçlarını yok eden, manda ve himayeye karşı duran, gücünü milletten alan, kurucusu Atatürk´ün ülküsünden hiç ayrılmayan, ülkemize umut olan partidir.

9 Eylül 1923´de kurulan Türkiye Cumhuriyeti´nin ilk siyası partisinin üyesi bulunmakla en büyük onuru duyduğum, laiklikten ödün vermeyenlerin, Atatürkçü düşünceden ayrılmayanların, hukukun üstünlüğünden asla vazgeçmeyenlerin, ulusal birliğini koruyan ve Cumhuriyete olan bağlılığını her zaman ve her yerde gösterenlerin partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi´nin kuruluşunun 96. yıldönümünü kutluyor, başta kurucumuz M.Kemal ATATÜRK´ü, tüm genel başkanlarımızı ve partimize emek veren bütün partililerimizi şükran ve saygıyla anıyor, saygılarımı sunuyorum

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.