Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

CHP Dinar’dan Elazığ ve Malatya’ya Yardım Kamyonu Yola Çıktı

CHP Dinar’dan Elazığ ve Malatya’ya Yardım Kamyonu Yola Çıktı
1 Şubat 2020 15:26
A+
A-


CHP Dinar İlçe Başkanlığının başlattığı yardım kampanyası kapsamında Evciler, Başmakçı, Dazkırı, CHP ilçe teşkilatlarının ve vatandaşların destek verdiği yardımlardan toplanan ısıtıcı, halı, yorgan, yatak, ayakkabı, kıyafet, battaniye, ve kuru gıda ürünlerinin bulunduğu malzemeler, kamyona yüklenerek deprem bölgelerine Elazığ ve Malatya’ya gönderildi.
Dinar CHP Teşkilat binası önünde, Cumhuriyet meydanında, CHP bayrakları ile süslenen yardım kamyonu, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan, CHP Dinar İlçe Başkanı Av. Ali Arıkan, Dazkırı, Başmakçı, Evciler İlçe Başkanları, Taşıcılar Kooperatifi Başkanı Bayram Ceylan ve çok sayıda CHP’li vatandaşlar uğurlamaya katıldı.
Uğurlama merasiminde konuşma yapan, Başkan Ali Arıkan şunları söyledi. Arıkan, “ Öncelikle bu depremi en iyi biz biliriz 1995 yılında Dinarımızda yaşanan depremde hayatını kaybeden Dinarlı deprem şehitlerimizi anıyorum. Ülkemiz Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden deprem şehitlerimizi ve tüm Türkiye’deki deprem şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Yardım kampanyamıza destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Toplanan yardımların Elazığ ve Malatya’ya ulaştırılacak olan yardım kamyonunu temin eden Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Belediye Meclis Üyesi Bayram Ceylan’a ayrıca teşekkür ederim.’dedi
Bir konuşmada Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal gerçekleştirdi. Milletvekili Burcu Köksal, “ Böyle durumlarda birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Kimsenin siyasi görüşüne bakılmaksızın, böyle doğal afetlerde bir araya gelip yardım eli uzatmalıyız. Yardım kampanyasını başlatan Dinar, Dazkırı, Başmakçı ve Evciler CHP İlçe örgütlerimize çok teşekkür ederim.”dedi.
Konuşmaların ardından yardım kamyonu yola çıktı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.