Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, DENİZLİ BOZKURT BELEDİYESİNİ VE BOZKURTLU DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, DENİZLİ BOZKURT BELEDİYESİNİ VE BOZKURTLU DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ
18 Eylül 2019 11:26
A+
A-



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i makamında ziyaret ederek, 8 Ağustos 2019’da merkez üssü Bozkurt ilçesi olan 6 büyüklüğünde ve 7,09 kilometre derinlikte meydana gelen deprem sonrasında yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan’ın da katıldığı programda depremzedelere geçmiş olsun dileğinde bulunan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Can kaybının yaşanmamış olması sevindirici” dedi.
“Depremler her yerde oluyor. 21. yüzyılda depremden insanların ölmemesi lazım.” diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Dolayısıyla depreme dayanıklı binalar yapmamız lazım. İnsan hayatı sıradan bir hayat değildir. İnsansa sıradan bir insan değildir. Düşüncesi ve inançları değerlidir. Bizim insanı korumamız lazım. Bir deprem yaşandı ve birçok yerde sorun var, doğrudur. Ama hiç endişe etmeyin. Bunların tamamını çözeceğiz. Bozkurt’a yakışacak bir belediye binanız olacak göreceksiniz. Kısa süre içinde olacak. Evleri yıkılan vatandaşlar var. Bunların içinde yoksullar var. Bize oy verip vermemen önemli değil. Sen insansın ve evini yapamıyorsun. Bizim görevimiz sana ev yapmak. Evi yapacağız. Aydın, İzmir ve diğer büyükşehir belediye başkanlarımız el ele verdiler sizin sorunlarınızı çözeceğiz.”
Genel Başkan Kılıçdaroğlu daha sonra beraberindeki heyetle depremde evi zarar gören 70 yaşındaki Mevlüde Doğan ile 6 yaşındaki torunu Emir Doğan’ı kaldıkları çadırda ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ayrıca Tutluca Mahallesi’nde evleri zarar gören 2 aylık Güneş Hazır adındaki bebeği kucağına alarak sevdi ve daha sonra burada yaşayan vatandaşlarla sokakta oturup, sohbet etti.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.