Dolar 32,5215
Euro 34,7523
Altın 2.493,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 23°C

CHP İl Başkanı Dinarda Bazı Değerlendirmelerde Bulundu

CHP İl Başkanı Dinarda Bazı Değerlendirmelerde Bulundu
1 Mart 2022 17:14
A+
A-

CHP İl Başkanı Dinarda Bazı Değerlendirmelerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz CHP Dinar İlçe Başkanlığını ziyaret ederek danışma kurulu toplantısında partililerle bir araya geldi. CHP Dinar İlçe Başkanı AV. Ali Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Görgöz son zamanlarda parti içerisinde yaşanan bazı gelişmelere açıklık getirdi.

CHP Dinar İlçe Başkanı Ali Arıkan ziyarette bir ön konuşma yaparak parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Son zamanlarda üyelik çalışmalarına çok önem verdiklerini, özellikle genel merkezin mahalle sorumluları, sandık görevlilerine ilişkin bazı taleplerin olduğunu da ifade eden Arıkan şunları söyledi, “% 90 nispetinde biz bu örgütlenmelerimizi tamamladık. Süreç içinde bu tip toplantıları artırarak yapılacak olan çalışmalara ilişkin bazı kararlar alacağız. İlerleyen zamanlarda çok geniş katılımlı bir danışma kurulu toplantısı yapacağız. İstanbul belediye seçimlerinde sandıkların ne kadar önemli olduğunu hep birlikte gördük. Dolayısıyla sandık görevlilerinden ziyade üyelerimizin de sandıklarda bulunmasını sağlayacağız. Biz iktidara yürüyoruz geçtiğimiz gün 6 parti lideri bir araya geldi. Bir bildiri yayınlandı. Bunları anlatıp iktidar yoluna katkı vermeyi düşünüyoruz” dedi.

Görgöz Sosyal Bir Partilinin Sosyal Medya Açıklamalarına Açıklık Getirdi

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz Dinar da düzenlenen danışma meclisi toplantısında gazetemizin sorularını da cevapladı. Son zamanlarda sosyal medya hesabından bazı iddialarda bulunan bir partilinin yaptığı konuşmayı değerlendiren Görgöz şunları kaydetti, “Tabiki de bu hanım efendinin kendi iddialarıdır. Ben ondan şikâyetçi oldum ve olay yargıya intikal etmiş durumdadır. 2017 yılında Emirdağ’da iki kişi arasında görüşmeyle başlayan bir süreç bugüne kadar sürüklendi geldi. Bizim olayla adı geçen şahıslarla alakamız yok. Sosyal medya aracılığıyla o günkü parti üyesi birine hanım efendinin de tanıdığı kişiye birisi bir mesaj gönderiyor. O mesaj üzerine bu kimmiş diye soruyorlar. O feyk hesapmış denilip bu olayı kapatıyorlar. Aradan dört buçuk beş yıl geçiyor bize bir talepte bulundu. Emirdağ’dan partili bir arkadaşımızla ilgili bir talepti. İki kişi konuşurken böyle olmuş ben bundan şikâyetçiyim dedi. Onun şikâyetini değerlendirip, partimizin yetkili organlarında görüşüldü. Buradan herhangi bir şey çıkmadı. Soruşturmaya gerek olmadı. O hanımefendi bundan memnun olmayınca bir üst makama şikâyet etti. Oradan da bir sonuç çıkmadı. O kişiyle ilgili mahkemeye başvurmuş. Mahkemeden de ret gelmiş. Aradan biraz zaman geçince o değil de bu kişi diye partiden daha önce ihraç edilmiş kişilerin şahitliğiyle tekrar bir talepte bulundu.

CHP emin adımlarla her gün artan bir trendi var, iktidara geliyoruz. Afyonda gerçekten hep birlikte bir çalışma içerisindeyiz. CHP Hakkâri’de de çalışıyor Edirne’de de çalışıyor. Yüzde 127 elektriğe zam gelmiş, mazota, gübreye ve her şeye zam gelmiş, çiftçi emekli mağdur, her şey ateş pahası, evlerde aş kaynamıyor, biz vatandaşın yanında yer alıp uğraşmak, koşmak, gücümüzü arıtmak çalışmak yerine, kimsenin tasvip etmediği, hiçbir dayanağı olmayan işlerle uğraşıyoruz. Tamamen siyasi olarak hazırlanmış bir oyun ortaya konmuş, İl başkanı, kadın kolları, yönetimler çalışıyor biz bunlara nasıl bir kara çalarızın hesabına düşülmüştür” dedi.  

İsmail Yılmaz

DİNARHALKHABER

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.