Dolar 32,4790
Euro 34,9431
Altın 2.436,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

CHP İlçe Başkanı Arıkan: ” Seçim Yatırımından İbaret Kalmasın

CHP İlçe Başkanı Arıkan: ” Seçim Yatırımından İbaret Kalmasın
13 Ağustos 2022 22:46
A+
A-

CHP Dinar ilçe başkanı av. Ali Arıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan toplulaştırma projesiyle alakalı bazı açıklamalarda bulundu, Arıkan şunları söyledi, ”

Bugün itibariyle Dinar’ın gündemine düşen Cumhurbaşkanı Kararını hepimiz öğrendik.

 

Dombay ovasında 4 köyümüz icin bir karar yayınlandı.Bu köylerimiz icin öncelikle hayırlı olsun dileklerimi iletirim.

 

Umarım bu bahsi geçen proje hayata geçer.Tüm köylülerimiz de sulamadan faydalanır.Ancak bugünkü hamlenin sadece bir seçim yatırımından ibaret,göz boyamak icin alınmış bir karar olduğu kanısındayım.Seçime az kalmışken “Bakın proje başlıyor” diyerek oy talep edilecek.Ancak o bölgedeki köylülerimiz de dahil olmak üzere bu projeden pek ümitli değiller.Zira bugüne kadar verilen vaatler elimizin parmaklarının sayısını dahi geçti ve bugüne kadar bir çivi dahi çakılmadı.

 

Diğer yandan 4 köyümüzle ilgili karar alınmışken bu ovamızdaki diğer köylerimiz ne olacak? Bu köylerimiz yine bir başka seçimi mi bekleyecek? Ya da diğer köylerimiz bu projeden acaba faydalanamayacak mı? Halihazırda biliyoruz ki; örneğin Dombay köyümüz,Uluköy,Çobansaray gibi köylerimiz bu projeden zaten çıkarıldı.Hatta adı Dombay Sulama Projesi iken,bakıldı ki projeye adını veren köy projede yok,projenin adı dahi değiştirildi.

 

Yukarıda dediğim gibi umarım proje hayata geçer,umarım ovadaki tüm köylerimiz faydalanır,eksiği olan ilçemizin diğer köylerinin de eksikleri ve talepleri giderilir.Ama unutmayalım bu hükümet 20 yıldır iktidarda.Bunu da hesaba katalım ve sadece seçim dönemi yapılan “ağza bir parmak bal çalma” hareketlerini iyi irdeleyelim.

 

Tabi böyle bir kararın alınmasında dahi tek kişinin imzası olması meselesi de ayrıca irdelenmesi gereken,yeni sistemin tuhaflıklarından birisi olarak bir kenarda dursun” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.