Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 20°C

CHP Tatarlı Belde Teşkilatı Açılışı Yapıldı

CHP Tatarlı Belde Teşkilatı Açılışı Yapıldı
8 Nisan 2021 22:00
A+
A-

CHP Tatarlı Belde Teşkilatı Açılışı Yapıldı
Dinar’a bağlı Tatarlı Kasabasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin belde teşkilat binasının açılışı yapıldı. CHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP İl başkanı Yalçın Gözgöz, CHP İlçe Başkanı Av. Ali Arıkan ve çevre il ve ilçe başkanlarının katıldığı açılışta Tatarlı halkından da yoğun katılım sağlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda bir açılış konuşması gerçekleştiren CHP Dinar İlçe Başkanı Ali Arıkan şunları söyledi, “Hepiniz açılışımıza hoş geldiniz. Bir birinden değerli misafirlerimiz var. Sizlere seslenecekler. Tatarlı Belde teşkilatımızın açılışı hayırlı uğurlu olsun” dedi.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ise yaptığı konuşmasında, CHP’nin Afyonkarahisar’da ilk seçimlerde birinci parti olacağını, bunun için herkese görevler düştüğünü söyledi. Ayrıştırıcı bir dili asla kullanmayacaklarını da belirten Görgöz, her zaman halka iç içe olacaklarını ifade etti.

CHP Afyonkarahisar milletvekili Burcu Köksal CHP Tatarlı belde teşkilatının hayırlı ve uğurlu olmasını ifade ederek, 5 yıldır sık sık vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti. Köksal konuşmasının devamında ise şöyle konuştu, “Kimi zaman para etmeyen, depolarda çürüyen patatesiniz için, bazen artan maliyet yüzünden belinizin büküldüğü çiftçilerin sorunları için, kimi zaman yem süt fiyatları birbirini tutmadığı için zarar eden süt üreticileri için, kimi zaman ürünü para etmeyen buğday üreticileri için, kimi zaman şeker pancarını şeker fabrikasına satıp ta parasını alamayan ya da fabrika özelleştiği için fabrika kuyruklarında bekleyen pancar üreticileri için sizlerin yanında olduk. Bu sefer ise yaklaşan seçimler için, CHP’nin iktidara gelmesi için el ele kol kola hep birlikte yürüyeceğiz. Biliyoruz ki esnafın durumu çok kötü bağkurunu ödeyemiyor. Çiftçi ise traktörü tarlası hacizli. Hani sizlere bir karış toprağınız varsa bile ekiniz kimse satın almasa bile biz alacağız denilmişti. Biz de sözlerini hatırlattık. Sözünüzü tutun çöl ovalı çiftçinin yüzünü güldürün dedik. Soruyorum sizlere patatesini Atatürk Orman Çiftliğine satan var mı?” dedi.

Son olarak ise bir konuşma yapan CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel CHP’nin bir baba evi olduğunu, onun için herkesin rahatça bu eve gelebileceğini kaydetti. Dün hayatını kaybeden pilotumuza, sınır ötesinde hayatını kaybeden 2 şehidimize ve her gün pandemiden kaybedilenlere hep birlikte ağladıklarını söyleyen Özel şöyle devam etti. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesini istiyoruz. Bu duygularla Tatarlı’daki tüm siyasi partilerden hangi görüşten olursa olsun tüm Tatarlıları yürekten kucaklıyoruz. “Zira hepimiz bir baba evinde doğarız. Sonra kimi evlenir gider yeni yuva kurar, kimi işleri daha iyi olur kendince daha iyi bir eve geçer. Kardeşler ayrılır başka yerlerde yaşar. Ama örneğin evlilikte işler kötü gidince ya da iş bozulur, çorba kaynamayınca başka tarafta huzurun kaçar, bilirsin ki baba evinin bacası vardır, tütmektedir. CHP herkes için baba evidir. Buyursunlar gelsinler.” Dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.