Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

CHP’de Mehmet Sarı ve Ahmet Gülbeyaz’dan Mevlüt Er’e Destek

CHP’de Mehmet Sarı ve Ahmet Gülbeyaz’dan Mevlüt Er’e Destek
13 Kasım 2019 17:21
A+
A-

CHP’de Mehmet Sarı ve Ahmet Gülbeyaz’dan Mevlüt Er’e Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er yaklaşan seçimli kongre öncesinde parti binasında partililerle bir toplantı gerçekleştirdi.

CHP Dinar İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan ve daha sonradan partinin birliği, beraberliği ve bütünlüğü için adaylıktan çekilerek mevcut başkan Mevlüt Er’e destek vereceklerini belirten yılların siyasetçileri Mehmet Sarı ve Ahmet Gülbeyaz’da yapılan toplantıya katılarak birer konuşma gerçekleştirdiler.

CHP İlçe Başkanı Er parti binasında yaptığı konuşmasında Cumhuriyet Halk Partili olmanın bahar aylarında yağmurlardan sonra çıkıveren mantarlara benzemeyeceğini ifade ederek şunları söyledi, “CHP kökü vardır, çınar gibidir. CHP Türkiye’nin bu gün nefes aldığımız, her türlü olanaklarından yararlandığımız, insan gibi yaşadığımız, köle olmaktan çıkıp özgür bir insan olarak yaşadığımız Türkiye’de hepimizin harcı var, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, meydanlarda savaşlarda, kurtuluşta, kuruluşta kanı olan canı olan tüm şehitlerimizin katkısı var. Bu nedenle kimse CHP’yi, hele hele kıyısından köşesinden geçmediği halde CHP’li gibi görünmek duygusunu asla CHP ve CHP’liler kabul etmez. Yaşadığımız kongre sürecinin kazasız, belasız kimsenin burnu bile kanamadan yapılmasını istiyoruz. İlk ilçe başkanı olduğumda oyumuz 1500’dü. Sonra 2800 oldu. Daha sonra 4300 oldu. Şimdi ise 6800. Yani Haziran ve 1 Kasım seçim aralığında bile biz 1800 oy artırarak Afyon’dan bir milletvekili gitmesini sağlayan bir örgütüz. Bunu hep birlikte yaptık. Bunu sizler yaptı. % 46 oy artırmış bir Dinar örgütü var. Bu başarıdan dolayı PM’de konuşulan tek örgüt olduk. Burada çok önceden ilçe başkanlığını açıklayan iki değerli arkadaşımız var. Mehmet Sarı ve Ahmet Gülbeyaz kardeşim. Hala yönetim kurulu üyesi olarak bulunmasına rağmen, ilçe başkanlığına aday olmuştur, sayın Av. Ali Arıkan. Aday olmak bir iddia işidir. İnatlaşma işi değildir” dedi.

Basın açıklamasında konuşan Mehmet Sarı ise, CHP’nin birleşip, bir olması gerektiğini, herkesin kendisinde bir sorumluluk alması gerektiğini belirterek şunları kaydetti, “Türkiye genelinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da böyle bir isteği var. Birlik ve beraberlik içerisinde kongremizi tamamlamak istiyoruz” dedi.

CHP ilçe başkanlığına adaylığını koyan diğer bir isim Ahmet Gülbeyaz ise, tek bir amaçlarının olduğunu onun da Cumhuriyet Halk Partisinin başarılı olması gerektiğini vurgulayarak, “Yıllardır CHP’ye emek verdik. Tek bir çatı altında toplanalım ve partimizin başarısı için mücadele edelim” dedi.

Yapılan konuşmaların akabinde ise, birleşen ilçe başkan adayları hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.