Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

CHP’li Vekiller Dinar’ı Ziyaret Ettiler

CHP’li Vekiller Dinar’ı Ziyaret Ettiler
8 Nisan 2021 22:01 | Son Güncellenme: 8 Nisan 2021 22:03
A+
A-

CHP’li Vekiller Dinar’ı Ziyaret Ettiler
CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal Dinar’a bağlı Tatarlı Kasabasında CHP Belde teşkilatının açılış merasimine katıldıktan sonra Dinar’ı da ziyaret ettiler.
Cumhuriyet meydanında Dinarlı vatandaşlarla buluşan milletvekilleri hükümete bazı eleştirilerde bulundular.
Grup Başkan Vekili Özgür Özel Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayını açıklayarak şunları söyledi, “Bizim Cumhurbaşkanı adayımız her bireyin kendi adaylığıdır. Adayımız Mehmet Amca, Ayşe Teyze, genç Hasan’dır. Herkes birer Cumhurbaşkanı Adayı gibi çalışır kendine en yakın bir kişiden oy alırsa her birlikte kazanmış olacağız. Geçen sene çiftçiye para yok diye buzağı desteğini ödemediler. Emekliye bayram ikramiyesini bile 4 yılda enflasyon oranına göre bile artıramadılar. İlk başlarda 4 tane çeyrek altın alan ikramiye şimdi bir buçuk tane alamıyor. İşçiye yüzde 3 verdiler, memura yüzde 4 verdiler, kendi maaşlarına % 25 zam yaptılar. Emeklilikte yaşa takılanlara diyorlar ki erken yaşta emekli olamazsın olursan da ikinci bir iş bulursun olmaz. EYT’liler iş isteyince yaşlısınız olmaz diyorlar. Kim şartlardan şikayet ediyorsa sesini yükseltmeye çalışıyorsa ona karşı sen teröristsin, sen darbecisin, sen darbe sevicisin, sen ocusun sen bucusun diyerek yaftalayan ve böylelikle iktidarını sürdürmeye çalışanlar var” dedi.
Yapılan konuşmaların akabinde program sona erdi ve CHP’li vekiller ilçeden ayrıldı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.