Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Çocuklarımızın karne sevincini paylaştık

Çocuklarımızın karne sevincini paylaştık
17 Haziran 2022 13:56
A+
A-

Çocuklarımızın karne sevincini paylaştık

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 2021-2022 eğitim öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla Dinar Menderes İlkokulu ve Dinar Şehit Süleyman Şahin İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım programlarında öğrencilerimiz ile bir araya gelerek karne sevinçlerine ortak oldu.

“ÇOCUKLARIMIZDAN BAŞKANIMIZA SEVGİ GÖSTERİSİ”

Öğrenci dostu Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, her zaman olduğu gibi yine okullarda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından ilgi ve sevgiyle karşılandı.

İlk olarak Menderes İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım programında öğrenciler ile bir araya gelen Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya öğrencilerimiz günün anısına çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

İnce hediyeleri dolayısıyla öğretmenlerimize ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimize teşekkür eden Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek, eğitim öğretim yılı boyunca çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almaları adına fedakârca görev yapan öğretmenlerimize teşekkür etti.

Akabinde ise Menderes İlkokulumuzda bulunan 1.sınıf öğrencilerimizin karne dağıtımını gerçekleştiren Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, öğrencilerimizin karne sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, tatil döneminde bol bol kitap okumaları temennisinde bulunup, öğrencilerimizi tebrik etti.

“ŞEHİT SÜLEYMAN ŞAHİN İLKOKULU ÖĞRENCİLERİMİZDEN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR”

Dinar Şehit Süleyman Şahin İlkokulunda gerçekleşen karne dağıtım programında öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, öğrencilerimiz ile bir süre okul bahçesinde sohbet ederek, karneleri ile ilgili öğrencilerimizden bilgi aldı.

Akabinde ise sınıflarımıza geçerek öğrencilerin karne dağıtımını gerçekleştirip, öğrencilerimize tatil dönemlerinde bol bol kitap okumaları temennisinde bulunan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, karne dağıtırken öğrencilerimizi derslerinde göstermiş olduğu başarılarından dolayı tebrik etti.

Okul Müdürü Bayram Yüksel, öğrencilerimiz adına anlamlı bir günde kendilerini yalnız bırakmayan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya okullarına vermiş olduğu destekler ve ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.