Dolar 32,4673
Euro 34,7315
Altın 2.471,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Dinar Belediyesi birimleri arasında düzenlenen Voleybol Turnuvası sona erdi.

Dinar Belediyesi birimleri arasında düzenlenen Voleybol Turnuvası sona erdi.
4 Şubat 2020 11:24
A+
A-

Dinar Belediyesi birimleri arasında düzenlenen Voleybol Turnuvası sona erdi.

Dinar Belediyesi birimler arası birlik ve beraberliğin arttırılması amaçlı düzenlenen Voleybol turnuvası dün oynanan maçlarla sona erdi.
Final maçında İtfaiye Müdürlüğü- Kapalı Spor Salonu ile karşı karşıya geldi. Rakibini 3-2 lik skorla yenen Kapalı Spor Salonu turnuvanın Şampiyonu oldu. İkincisi ise İtfaiye Müdürlüğü oldu.
Üçüncülük maçında Başkanlık Makamı- İmar Müdürlüğü ile karşı karşıya geldi. Maç sonucunda Başkanlık makamı 3-0 lık skorla galip gelerek turnuvanın üçüncüsü oldu.

Maç yapan dört takımada Belediye Başkanımız Nihat Sarı tarafından günün hatırasına madalya verildi.

1.olan Kapalı Spor Salonu oyuncularına ve 2. Olan itfaiye Müdürlüğü oyuncularına kupa ve madalyaları Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk tarafından verilirken üçüncü olan Başkanlık Makamına kupa ve madalyaları Güreş Eğitmeni Cemalettin Bozkurt tarafından takdim edildi.

Güzel bir atmosferde gerçekleşen Voleybol Turnuvası hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Birim personelleri tören sonrası Belediye Başkanımız Nihat Sarı ya personelleri bir araya getirerek güzel bir organizasyon düzenlenmesinden dolayı teşekkür ettiler.

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı turnuva sonunda yaptığı konuşmada; “Birimler arası birlik beraberliği arttırmak amacıyla düzenlemiş olduğumuz voleybol turnuvası her hangi bir sorun olmadan tamamlanmıştır. Katılan tüm personellerimize teşekkür ediyorum. 1.olan Kapalı Spor Salonu oyuncularını da ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah birlik ve beraberliği arttıracak sosyal faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.