Dolar 32,5467
Euro 34,8706
Altın 2.423,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

DİNAR DA 5. GAZETE DİNAR HALK HABER OKUYUCUSU İLE BULUŞTU

DİNAR DA 5. GAZETE DİNAR HALK HABER OKUYUCUSU İLE BULUŞTU
14 Haziran 2019 12:54
A+
A-

Umut, Dinar haber, Gündem, Gölge isimli gazetelerden sonra ve Halk haber isimli yeni bir haftalık gazete okuyucularıyla buluştu.

Günlük Umut gazetesinin yazı işleri müdürü İsmail Yılmaz gazeteden ayrılarak kendi imkân ve çalışmalarıyla hazırladığı yeni bir haftalık gazeteyi renkli olarak yayınlama kararı alarak ilçemize yeni bir gazete kazandırdı.

Kendisi ille görüştüğüm gazeteci arkadaşım İsmail Yılmaz ”Kendi adıma yeni bir gazete yayınlama ihtiyacını gördüm. Yeni gazeteniz DİNAR HALK HABER halkın gazetesi olacak tarafsız okuyucularıyla buluşarak Dinarın sorunları,ihtiyaçlarını dile getirecek.İlk sayısı yakında çıkacak gazetemin aynı isimle birde sitesini açtım.www.dinarhalkhaber.com adresinden ulaşılabilir. Renkli olarak birkaç güne kadar gazeteniz DİNAR HALK HABER elinize ulaşacaktır…”dedi.

Gazeteci meslektaşımız sayın İsmail Yılmaz’ı içtenlikle kutlar başarılarının devamını dilerim. Elbette ki bir gazeteci ve araştırmacı yazar olarak Dinar da çıkan ve Dinar dışında bile Dinarlı olup adımızı duyuran meslektaşların daima yanında oluyoruz ve olacağız… Temennim gazeteci arkadaşlarımın birlik beraberlik içinde yayınlarını sürdürmeleridir. Allah yardımcınız olsun.

                                                                                     Ayhan Kalkan 14.06.2019

ETİKETLER:
Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.