Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

DİNAR ERASMUS PROJELERİNE HAZIR!

DİNAR ERASMUS PROJELERİNE HAZIR!
30 Kasım 2021 16:45
A+
A-

Zafer Kalkınma Ajansı 2021 yılı Teknik Destek Programı 5. Dönem çağrısı için müdürlüğümüzce hazırlanan “Dinar Erasmus Projelerine Hazır!” projesi destek almaya hak kazandı. Dinar Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Fahrettin AYGÜNDÜZ projenin hazırlanmasında ve yürütücülüğünde görev aldı.

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayanTR33 Bölgesi’ndeki yerel aktörlerin, Ajansın Sonuç Odaklı Programları (SOP) ve Bölgesel İnsan Kaynakları Geliştirme Merkezi’nin (BİGEM) hedeflerine katkı sağlayacak çalışmaları ile yerel kalkınma fırsatı olarak belirlenen diğer çalışmalarına yönelik eğitim ve danışmanlık desteği sağlanması amacıyla çağrıya çıkan 2021 yılı Teknik Destek Programı 5. Dönem çağrısına, ilçemizdeki öğretmenlerimizin Erasmus+ projeleri hazırlama konusunda becerilerini artırmak ve ilçemizin Erasmus+ çağrılarından en yüksek kapasitede faydalanmasını sağlamak amacıyla sunmuş olduğumuz projemiz destek almaya hak kazandı.

Avrupa Birliği hibe kaynağı olan Erasmus+ programı; öğretmen ve öğrenciler için yenilikçi ve çeşitli imkânlar sunmaktadır. Erasmus+ projesi hazırlamak ve yürütmek öğretmenlere yeni mesleki ve kişisel yeterlikler kazandırdığı gibi öğrencilere de yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı sunmaktadır. Erasmus+ projelerine dahil olan okullar yeni fikir ve yönelimlerle eğitim-öğretim süreçlerini çeşitlendirmektedirler. 2021 yılı itibariyle, Erasmus+ programının güncellemesi, 2021-2027 yılı program rehberinin ilan edilerek önceliklerin ve sistemin yenilenmesi ile yeni bir sürece başlanmıştır. Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçemizdeki okullarımızın Erasmus+ hibe kaynaklarından en yüksek kapasitede faydalanmaları amacıyla hazırladığımız projemiz Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Projemiz kapsamında ilçemizde görev yapan öğretmenlerimize Erasmus+ 2021-2027 Program Tanıtımı, Erasmus+ KA122-SCH ve Erasmus+ KA122-VET programlarına proje yazma eğitimi ve okullarımızın hazırlamış oldukları projelere danışmanlık sağlanacaktır.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.