Dolar 32,3358
Euro 35,1663
Altın 2.241,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 9°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 8°C
Per 7°C
Cum 7°C
Cts 10°C

Dinar Katı Atık Aktarma İstasyonu İhale Aşamasına geldi.

Dinar Katı Atık Aktarma İstasyonu İhale Aşamasına geldi.
17 Ekim 2019 12:58
A+
A-

İlçemizden ve Başmakçı, Evciler, Dazkırı, Kızılören, Tatarlı Beldesi, Haydarlı Beldesi’nden toplanan katı atıkların değerlendirileceği, organik atıkların, değerlendirilebilir atıkların ayrıştırılacağı ve geriye kalan atıkların düzenli olarak bertaraf edileceği bir Katı Atık Aktarma İstasyonu kurulacak. Tesisin hizmeti ile atıkların depolanması neticesinde oluşan insan ve çevre sağlığını tehdit eden riskler de ortadan kalkacak.

“Geleceğe daha sağlıklı bir Dinar bırakmak istiyoruz.”
Vahşi depolamanın çevre kirliliğine neden olduğunu ve sağlığa olumsuz etkilerinin bulunduğunu ve geleceğimize daha sağlıklı bir Dinar bırakmak için İlçemizde atıkların çevre kirliliği yaratması yerine geri dönüşüme gitmesinin daha sağlıklı olacağı düşüncesindeyiz. Katı Atık Aktarma İstasyonunu ihale aşamasına geldi. Tesis şimdiden ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.