Dolar 32,5048
Euro 34,9559
Altın 2.430,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

DİNAR KAYMAKAMI KEMAL DURU’NUN 10 KASIM MESAJI

DİNAR KAYMAKAMI KEMAL DURU’NUN 10 KASIM MESAJI
9 Kasım 2022 19:21
A+
A-

DİNAR KAYMAKAMI KEMAL DURU’NUN 10 KASIM MESAJI

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. yılında kendisini şükran, saygı ve özlemle yad ediyoruz.
İstiklal mücadelemize liderlik eden ve aziz milletimizin büyük fedakarlığıyla bu destansı mücadeleyi eşsiz bir zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, başarılı bir komutan ve büyük bir lider olarak ulusumuzun gönlünde ve dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir.
Askeri dehası ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Atatürk, gerek askeri alanda, gerekse yönetim alanında yaptıklarıyla tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir önderdir.

Bugün bizlere düşen, vatanımıza ve bayrağımıza her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, onun bırakmış olduğu mirası geleceğe taşımak ve göstermiş olduğu yolda muassır medeniyetler seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 84. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu Vatan, Bayrak ve İnanç uğruna şehit düşen ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.