Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Dinar MYO’da Oryantasyon Eğitimi

Dinar MYO’da Oryantasyon Eğitimi
24 Eylül 2019 19:58 | Son Güncellenme: 25 Eylül 2019 11:36
A+
A-

Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksek Okulu’nda Oryantasyon hizmetleri kapsamında yeni duruma-ortama alıştırma semineri öğrencilere verildi.

Dinar MYO Öğretim Görevlilerinin de katıldığı etkinlikte bir konuşma yapan Dinar MYO Müdürü Dr. Hayrettin Ertan okul ile ilgili bazı bilgiler sundu. Okulun içerisinde bulunan bölümleri bir bir tanıtmayla sunumuna başlayan Ertan şöyle konuştu, “Okulumuzda şu an kayıtlı beş yüz öğrencimiz bulunmaktadır. Okulumuz bahçesi içerine faaliyete geçmiş olan 217 kişilik anfi şeklinde akustik salon bulunmaktadır. Bunun yanında yabancı dil laboratuarımız da siz değerli öğrencilerimize hizmet vermektedir. Okulumuzda sosyal sorumluluk projeleri adı altında birçok faaliyetler, geziler ve etkinlikler düzenlemekteyiz. Bunlardan bir tanesi ise kariyer günleri adını verdiğimiz etkinliklerimizidir. Bu etkinliklerimizde okulumuzdan mezun olmuş ve kariyer yapmış öğrencilerimizi Dinar’a davet edip mevcut öğrencilerimiz ile buluşturuyoruz. Bizler sizlerden sadece akademik başarı beklemiyoruz. Sosyal ve çevreye karşı duyarlı insanlar olmanızı istiyoruz” dedi.

Dinar MYO Müdürü Dr. Hayrettin Ertan’ın konuşmasından sonra öğrencileri bilgilendirme amaçlı der ve not sistemi hakkında bir konuşma gerçekleştiren Öğretim Görevlisi Süleyman Yarıkkaya, okul yönetmeliği, dersler ve sınavlar hakkında bazı bilgiler sundu.

Yapılan toplantıya Dinar Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hayrettin Ertan, Kredili Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu Yurt Müdürü Fatih Uysal, Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Volkan Göçoğlu ve öğrenciler katıldı. İsmail Yılmaz-Dinar

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.