Dolar 32,5987
Euro 34,8108
Altın 2.496,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Dinar Pancar Koop’ta 51’inci Kongre

Dinar Pancar Koop’ta 51’inci Kongre
6 Ağustos 2019 12:08
A+
A-

Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi 51’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı ilçe şehir stadyumunda çok yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Yönetim kurulu başkanı Nuri Öztürk’ün yeniden güven tazelediği kongre tek liste şeklinde yapıldı.

Şehir stadyumuna kurulan özel çadırlarda üyelere tek tek giriş kartları dağıtıldı. 62 bin kayıtlı üyesi bulunan Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifinin kongresi son derece organize bir şekilde yapılarak, hiçbir karışıklığa meyil verilmedi.

Kooperatif çalışanlarının da canla başla çalıştığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. kongrede divan kurulu üyeleri seçildi. Daha sonra ise Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Öztürk çiftçilere yönelik yaptığı konuşmasında, Pancar Kooperatifinin çok büyük bir aile olduğunu, bu aile içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde Dinar’ı ve bağlı olduğu bölgesini en iyi şekilde kalkındırmaya devam edeceklerini söyledi.

Konuşmanın ardından ise sırasıyla gündem maddeleri olan Kooperatifimizin 2018 faaliyet yılına ait Yönetim Kurulu Ve Denetçiler Raporları ile Bilanço,Gelir Tablosu Hesaplarının okunması,görüşülmesi,Yönetim Kurulu ve Denetçiler Raporları ile Bilanço,Gelir Tablosu hesaplarının tasdiki, Yönetim Kurulu ve Denetçilerin ibrası,2018 Faaliyet yılı Müspet Gelir-Gider farkının ana sözleşmemizin 19’uncu maddesi uyarınca tevzii,2018 yılına ait İş Programı ve Bütçesinin okunması,tartışılması ve tatbiki hususunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi,Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilere verilecek ücretlerin ve yollukların belirlenmesi,Süreleri sona eren Denetçilerin ve yedek üyelerin seçimi gerçekleştirildi.

Kongre sonunda ise yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu, Başkan Nuri Öztürk, üyeler, Veysel Topçu, Namık Uğur, Cengiz Güçlü ve Mehmet Bulut. İsmail Yılmaz-Dinar

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.