Dolar 32,6095
Euro 34,7751
Altın 2.505,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Dinar’a Yapılacak Projeler Görüşüldü

Dinar’a Yapılacak Projeler Görüşüldü
5 Ocak 2020 12:19
A+
A-

Dinar’a Yapılacak Projeler Görüşüldü

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Dinar Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Ülke ve yerel gündeme ilişkin bazı açıklamalar gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, Libya’ya asker gönderme ve yerli otomobil konularıyla alakalı tespitlerini ve görüşlerini dile getirdi.

Dinar’a yapılacak olan ve yapımı devam eden projelerle alakalı da konuşan Özkaya şunları söyledi, “3’üncü etap şeklinde yapılan 800 adet toplu konutun geçici kabulleri yapıldı. Mart ayından itibaren konutlar teslim olmaya başlayacak. Konak mahallesine yapılacak olan konutlarda ise 15 Ocak’a kadar başvurular devam edecek. Talebin çok olduğunu biliyoruz. Konut sayısının burada artırılması gerekmektedir.

Dinar’a Üniversiteye 2 Bölüm Daha Açılacak

Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünü açmak istiyoruz. Dinar Meslek Yüksek Okuluna ise İnfaz Koruma Memurluğu bölümünü açacağız. Böylelikle ilçemize iki yeni bölüm daha açılmış olacak.

Galericiler sitesinde ise projesi bitti tescil aşamasına geldi. Dikici köyümüzde içme suyu ile alakalı olarak yaşanan kamulaştırma sorununu çözeceğiz. Güneş enerji sistemiyle içme suyu projesi yapılacak.

Dinar Belediyesi Çalışıyor

Dinar Belediyemiz sağ olsun Nihat Başkanımızla birlikte çok güzel çalışmalar içerisine girdi. Gayrimenkul satan bir belediyeden gayrimenkul alan bir belediye haline geldik. Mezbahanemizi açtık, sanayimize içme suyumuzu verdik, yeni Cumhuriyet meydanımızı da yapıyoruz. Milletin parasını çar çur etmiyoruz. At binenin kılıç kuşananındır” dedi.

Toplantıya katılan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ise, Dinar’ın belirlenen yerlerine kentsel dönüşüm projelerinin uygulanması gerektiğini, böylelikle çarpık yapılaşmayı da ortadan kaldırmış olacaklarını söyledi. Dinar’a güvenli şehir kapsamında yeni projeni yapılması gerektiğini de kaydeden Sarı, “Cumhuriyet Meydanımızı yeniliyoruz. İnşallah önümüzdeki 23 Nisan’ı burada kutlayacağız” dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.