Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Dinar’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Dinar’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı
24 Kasım 2019 20:48 | Son Güncellenme: 25 Kasım 2019 14:39
A+
A-

Dinar’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Park Ala Konferans Salonunda yemekli eğlence programı eşliğinde kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş şunları söyledi, “Değerli meslektaşlarım Mustafa Kemal Atatürk’ün millet mektepleri başöğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım günü 1981 yılından bu yana öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır. Bu vesile ile Türk Öğretmeninin toplumdaki yerini belirtmek, saygınlığını artırmak ve emekli öğretmenleri saygıyla anmak için bir araya geldik” dedi.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ise bu güzel günde gerçekleştirdiği konuşmasında, Afyonkarahisar’a bağlı İscehisar ilçesinde bir tane şehidimizin olduğunu belirterek şöyle konuştu, “Hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Vefat etmiş olan öğretmenlerimizin mekânı cennet oldun, görevine devam eden öğretmenlerimize de sağlıklı yıllar diliyorum” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Gününe özel şiirlerin de okunduğu gecede, Dinar şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Orta Okulu öğretmenleri tarafından öğretmenler oratoryosu ve öğretmenler korosu davetlilere halk müziği konseri verdi.

Programın sonunda ise 24 Kasım için düzenlenen, resim, şiir, kompozisyon, masa tenisi, satranç ve voleybol turnuvalarında dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri takdim edildi.

Düzenlenen geceye Dinar Kaymakam Vekili Evciler Kaymakamı Abdullah Yüksel, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, İYİ Parti Afyonkarahisar İGM Üyesi Murat Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, okul müdürleri, öğretmenler ve aileleri katıldı.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.