Dolar 32,5580
Euro 34,9582
Altın 2.440,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Dinar’da Haş Haş Kotası Sorunu Çözüldü

Dinar’da Haş Haş Kotası Sorunu Çözüldü
4 Kasım 2019 16:44
A+
A-

Dinar’da Haş Haş Kotası Sorunu Çözüldü

Dinar ve Dinar’a bağlı köylerde yaşanan haş haş kotası sorunu, Dinar Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü’nün uğraşları ve Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın girişimleriyle çözüldü.

İlçemizde ekilen araziden çok daha az durumda olan kota sorununun çözümüyle alakalı olarak Halk Haber’e açıklamalarda bulunan Dinar Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü şunları söyledi, “İlçemizde Haş Haş ekimi konusunda çiftçilerimiz kota sorunu yaşamaktaydılar. Çiftçilerimiz Haşhaş ekimindeki kota sıkıntısı sayın vekilimiz ALİ ÖZKAYA nın girişimleriyle çözüldü. Bu süreçte ve her zaman yanımızda olan sayın vekilimize tüm çiftçilerimiz adına çok teşekkür ederiz” dedi.

İsmail Yılmaz-Dinar

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.