Dolar 32,3159
Euro 35,1191
Altın 2.296,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

DİNAR’DA MİLLİ MÜCADELİNİN 100.YILI NEDENİYLE DÜZENLENEN VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

DİNAR’DA MİLLİ MÜCADELİNİN 100.YILI NEDENİYLE DÜZENLENEN VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI
19 Haziran 2019 18:41
A+
A-

   Dinar Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü ve Dinar Türk Hava Kurumu Sportif Havacılık Kulübü tarafından Milli Mücadelenin 100.Yılı dolayısıyla sporun kitlelere yayılması, spora ilginin artırılması, sporun her yaştaki insanların beden ve ruh sağlığının geliştirilmesi, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimin dostluk ve hoş görü diyaloguna dönüştürülmesi amacıyla Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası 17 Haziran 2019 tarihinde spor salonunda  başlamıştır. Turnuvaya sekiz takım katılmıştır. Maçlar hafta içi her gün saat 17.30 ve 18.30 saatlerinde Spor Salonunda yapılmaktadır.

       Turnuvanın hakemliği Beden eğitimi öğretmeni Muhammet KESKİN, Gençlik  ve Spor ilçe Müdürü Doğan ÇAKIR ve Dinar Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Fatih KARATAŞ tarafından  yapmaktadır.

      Maçlar 27 Haziran 2019 tarihinde yapılacak final maçları ile sona erecektir.    İlk üç dereceye giren takımlara kupa verilecektir. Turnuvaya katılan tüm takımlara, sporculara maçlarında başarılar diliyoruz.    Sporsever halkımı maçlarımıza davet ediyoruz.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.