Dolar 32,3520
Euro 35,1292
Altın 2.301,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Dinar’da Resmi Bayramlaşma Programı

Dinar’da Resmi Bayramlaşma Programı
8 Haziran 2019 11:23
A+
A-

Dinar’da Ramazan Bayramı resmi kutlama programı Suçıkan Park Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ve Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın katılımlarıyla ile gerçekleşen kutlama programına; İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, Jandarma Komutan V. Levent Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, sivil toplum örgüt yöneticileri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma programında konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Milli birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, sevgi saygı ve kardeşlik bağlarımızın kuvvetlendirdiği, toplumsal dayanışma ve paylaşmanın en üst seviyede yaşandığı, rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, vatanımıza milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “31 Mart’ta belki Türkiye’de ilk olacak birliktelikle Cumhur İttifakımızla Belediye Başkanlığına Nihat Sarı başkanımızı başkan seçtiniz. Bun dolayı sizi tebrik ediyorum. Bu çalışmada emeği olan tüm herkese teşekkür ediyoruz.  İnşallah Dinar’da bu iktidar döneminde hizmetleri almaya fazlasıyla devam edecek. Dinar güzel hizmetler yapacağız.” dedi.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Türkiye’de Cumhur ittifakının en güzel örneğinin Dinar’da yapıldığını ifade ederek şunları söyledi, “Cumhur İttifakı olarak Dinar’ı kazandık. İlk yüz günlük projelerimiz bir bir hayata geçirilecek. Sokak Hayvanları için rehabilitasyon merkezinin arsa tahsisi gerçekleştirildi. Bunun yanında sanayiye içme suyu da kısa sürede verilecek. Mezbahana olarak ise teçhizat alım ihalesine çıkıldı. Artık hayvanlar Dinar’da kesilecek” dedi.

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, “Bayramın üçüncü gününde sizlerle beraberiz. Her bayram gelmeye çalışıyoruz. Bunun bir manası var. Sıla-i Rahim. Biz bir şekilde hemşerilerimizle ilçelerimizde birlikte olmak istiyoruz. Zaten dinimizin emrettiği şeyde bu. Bir taraftan Ramazan’ın dini yönü var sosyal yönü var. Esas bayram kısmının önemli yönü sosyal yönleridir. Fakir fukaranın korunması yaşlıların ziyaret edilmesi memleketin ziyaret edilmesi eş dostla muhabbet edilmesidir. Bizde bu vesile ile sizlerle beraberiz. Bayramınız mübarek olsun.” dedi.

Bayramlaşma merasiminde konuşan Milletvekili Eroğlu, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşılması için birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: Gelecek nesillere çok daha güzel bir Türkiye, büyük bir Türkiye bırakmak hepimizin boynunun borcudur. Sadece siyasilerin değil, hükümetin değil hepimizin görevidir. Lütfen çok çalışalım. Gayret edelim, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirelim. Hedeflerimize kilitlenelim. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştirince hiç kimse bizim bileğimizi bükemez. Hepimiz biriz, beraberiz ve kardeşiz. Birbirimizi bizden ayırmak isteyenler var ama onlara fırsat vermeyeceğiz.” dedi.

Resmi bayramlaşma programı kapsamında protokol üyeleri Dinar ilçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Huzurevini ziyaret etti.

Belediye Basın Bülteni

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.