Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

DİNARELLİ YURTDIŞINA AÇILIYOR

DİNARELLİ YURTDIŞINA AÇILIYOR
2 Nisan 2022 18:41
A+
A-

DİNARELLİ YURTDIŞINA AÇILIYOR

Dinarelli’den İlk İhracat

Dinar Kaymakamlığının destekleriyle Dinarlı kadınların ürettikleri lavantalar bilindiği gibi Dinarelli ismiyle markalaştı. Dinarda üretilen yüksek kaliteli lavanta yağı içerikli 25’in üzerinde doğal ve kaliteli kozmetik ürün Dinarelli tesislerinde ve farklı satış noktalarında ve online satışla insanlarımızın beğenisine sunuluyor.
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in katkılarıyla tüm ilçelerde kurulan Kadın Kooperatifleri bünyesinde daha da iyi noktalara gelen Dinarelli ürünlerimizin tanınırlığı günden güne artıyor.
Bu açıdan Danimarkada yaşayan gurbetçi bir işadamımız orada ürünlerin tanıtımı ve satışı için kolonya ve krem kalemlerinde 3000 adet ürün gümrüklenerek yurtdışına gönderilmiştir. Danimarka’da ihraçtan önce bağımsız labaratuarda yaptırılan ve tahlillerde ürünlerimiz tam not almıştır. Dinarelli ürünlerinin Avrupa Birliği ürün kayıt sistemine(CPNP) kayıtları da yaptırılmıştır. Ürünlerin gümrüğe yüklenirken çalışmaları hazırlığı yerinde inceleyen Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya”Dinarlı kadınlarımızın, ekibimizin çalışmalarıyla bugün Dinarelli kozmetik ürünlerimizi yurtdışına ihraç etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kadınlarımızın- Afyonkarahisar kadın kooperatiflerimizin ve bizim ekibimizin başarısıdır. Ürünlerimize güveniyor, yurtdışından yeni siparişler alacağımıza inanıyoruz. Bu açıdan Sayın Valimiz, milletvekillerimiz ve Dinarlı hemşehrilerimiz ve kadınların desteğiyle bu alanda sürdürülebilir ve kalıcı bir yapı oluşturnak için çalışmalarımız devam ediyor. Emek veren, destek olan herkese teşekkür ederim”dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.