Dolar 32,5124
Euro 34,5835
Altın 2.494,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Az Bulutlu
Afyon
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Dinar’ın Sorunları Milletvekillerine İletildi

Dinar’ın Sorunları Milletvekillerine İletildi
14 Ağustos 2019 11:00
A+
A-

Kurban Bayramı nedeniyle Suçıkan Park’ta düzenlenen resmi bayramlaşma programında Dinar basını ve kamuoyu adına Ak Parti Milletvekillerine ve devletin yetkili kişilerine Dinar Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Gürbüz tarafından ilçeyi alakadar eden bazı sorunlar dile getirilerek soruldu.

Dinar’ın duayen gazetecisi mesleğinde 50 yılını doldurmuş olan Ramazan Gürbüz bayramlaşma programında söz alarak şunları söyledi, “Dinar’ımız da tarihi bir ulu camimiz var. Bu camimizin restorasyon çalışmalarının yapılması gerekiyor. Geçtiğimiz günkü depremde tavan bölümlerinden hasar aldı. Bazı alçı ve sıvalar yerlere döküldü. Bu sorunun acilen çözülmesini talep ediyoruz. Diğer bir sorun ise Büyük Menderes nehridir. İlçemizin kanayan bu yarasına çare olunması gerekiyor. Menderes’in doğduğu yer olan Dinar’dan başlayarak güzel bir projenin yapılmasını istiyoruz. Dinar Devlet Hastanemizde maalesef doktor sayımız yeterli değil. Uzman doktorlar hastanede durmuyorlar. Çok eksik uzman doktor açığı var. Rapor bile yazamıyoruz. İnsanlarımız ilçe dışındaki hastanelere gitmek zorunda kalıyorlar. İlçemizde iki önemli kavşak noktaları var. Bunlardan bir tanesi park kahvesi diğer opet kavşağı. Burada çok ciddi ölümlü ve yaralanmalı trafik kazaları meydana geliyor. Bu ana yola mutlaka ya üstten geçit ya da battı-çıktı tarzında bir projenin uygulanması gerekiyor. Diğer bir yol sorunu ise Suçıkan Pak kavşağıdır. Suçıkan’a her iki taraftan da girilebilecek bir kavşak düzenlemesi yapılması gerekmektedir. Son olarak ise mübarek dini bayramlarımızın resmi kutlama programlarının Dinar’dan başlamasını istiyoruz. Her zaman Dinar ve diğer ilçeler sona bırakılıyor. Basın adına diyeceklerimiz ve soracaklarımız bunlardır. Milletvekilleri olarak ilgilenmenizi bekliyoruz” dedi.

Usta gazeteci genel yayın yönetmeni Ramazan Gürbüz’ün konuşmasından sonra cevap hakkı doğan Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Ak Parti Afyon Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu Dinar basınında 50 yıldan bu tarafa hizmet eden Ramazan Gürbüz’ü kutladığını, kendisini hala genç ve dinamik olarak gördüğünü söyledi. Gürbüz’ün diğer bütün dile getirdiği sorunlarla da ilgilenileceğini belirten Eroğlu, “Bu güzel memleket hepimizin, inşallah saydığınız sorunları birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız” dedi.

özel Haber

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.