Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Dinarlı Hemşerimiz Başkanlığında Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin Afyonkarahisar Şubesi Kuruldu

Dinarlı Hemşerimiz Başkanlığında Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin Afyonkarahisar Şubesi Kuruldu
14 Aralık 2019 19:09
A+
A-

Dinarlı Hemşerimiz Başkanlığında Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin Afyonkarahisar Şubesi Kuruldu

Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin (TÜRFAD), Afyonkarahisar şubesinin 02.12.2019  tarihinde  İlimizde spor yaşamında futbola katkısı ile tanınan Sayın Süleyman GÜNEŞ’in başkanlığında Valilik onayıyla 4721 sayılı Türk Medeni Kanunun 94. Maddesine göre kuruluşu yapılmıştır.

Türkiye Futbol Adamları Derneği, 1988 yılında Türk futboluna ve sporun gelişmesine yurtiçi ve yurtdışında değerli hizmetler vermiş olan futbol adamları tarafından kurulmuştur. Türkiye’de çeşitli illerde Şubeleri bulunan derneğin amacı; futbolumuzun ve sporun  önde gelen Bakan, Müsteşar, Bürokratlar, Kulüp Yöneticileri, Futbolcu, Hakem, Teknik Direktör, görsel ve yazılı spor medyasının temsilcilerinin oluşturdukları üyeleriyle birlikte güzide bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak futbol ve spor kamuoyuna faydalı olmaya çalışmaktadır.

Dernek, İSTANBUL, ANKARA, İZMİR, BURSA, DENİZLİ, MANİSA, KONYA, ANTALYA, SAMSUN,YALOVA, DÜZCE, ANTALYA, GAZİANTEP, HATAY, MALATYA, TRABZON, ESKİŞEHİR, ELAZIĞİl’leri ile AKHİSAR İlçemizde kurulu Şubeleri ile amaçları ve tüzüğünde belirlenen spor ve futbolun bilinçli gelişimi yanında ve kamuoyunda sosyal ve eğitsel alanlarda fair play davranış ve biçimi ile sporda etik değerlerin kazandırılması konularında ağırlıklı olarak faaliyetlerini maddi imkanlarının elverdiği ölçüde devam ettirmektedir. Son olarak ilimiz AFYONKARAHİSAR’ da derneğin bir şubesini açarak, tüzüğünde belirtilen misyon ve vizyonunun gerçekleşmesine katkıda bulunmak maksadıyla, Türk Futbolunun bir paydaşı olan Hakemlerimiz ve gözlemcilerimizle birlikte bu ailenin bir parçası olduk. 

Derneğimizin kurucuları, futbol ve spor tarihine ismini yazdırmış olan Saygın kişilerden oluşmaktadır.

1- Hakkın YETEN (BJK Önceki Bşk. ve Yönetici)

2- Ulvi Ziya YENAL (TFF Önceki Bşk., GSM d. Önceki, Müsteşar Önceki Yrd. Gazeteci, Yazar, UEFA’da görev yaptı)

3- Hasan POLAT (TFF Önceki Başkanı) gibi birçok saygın futbol adamlarının katkılarıyla kurulan bu derneğin bir parçası olmak için gerekli bilgiyi Derneğimizin Kurucu Başkanı Sayın Süleyman GÜNEŞ’ ten alabilirsiniz. Sizleri de derneğimizin bir parçası olarak görmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

Saygıyla kamuoyuna duyururuz

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.