Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Dinarlı Hemşerimiz CHP Gaziemir İlçe Bşk. Kasım Özkan ‘Her türlü darbeyi lanetliyoruz!’

Dinarlı Hemşerimiz CHP Gaziemir İlçe Bşk. Kasım Özkan ‘Her türlü darbeyi lanetliyoruz!’
14 Temmuz 2019 20:41
A+
A-

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, 15 Temmuz hain darbe girişimin üzerinden üç yıl geçti. Demokrasiye ve halkın iradesine yönelik bu hain kalkışmayı ve arkasında ki hainFETÖ’yü lanetliyoruz. 15 Temmuz 2016 gecesinde yaptığımız gibi halk egemenliğine ve Türkiye’nin demokratik birikimine sahip çıkma azmi ve kararlılığındayız.

Darbe girişimine karşı halkımız, Gazi Meclisimiz ve siyaset kurumu ortak bir direniş göstermiş ve darbe girişimi boşa çıkarılmıştır. Ancak ne yazık ki gösterilen bu kararlı direniş ve demokrasiye olan bu inanç güçlü bir demokrasi çıkarma fırsatına dönüştürülmemiştir. Sonraki süreçte TBMM’yi, halk iradesini devre dışı bırakan bir OHAL rejimi ülkemiz yönetimine yerleştirilmiştir.  Aradan üç koca yıl geçmiş olmasına rağmen darbe girişimin siyasi ayağını ortaya çıkarmaya yönelik herhangi bir adım maalesef atılmamıştır.

Her türlü darbenin karşısında ve demokrasiden yana olma inancımız ve kararlılığımız devam etmektedir, devam edecektir.  Güçlü ve müreffeh bir Türkiye inşa etmenin yolu, Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine bağlı, kuvvetler ayrılığına dayalı, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti esaslarına sarılmaktan geçiyor.

Tek güvencemiz ve umudumuz her zaman olduğu gibi yine halkımızın azim ve kararlılığındadır.  

Demokrasiye ve halkın iradesine olan sonsuz inancımızla; Halkımızın yaşadığı tüm darbe ve darbe girişimlerinin azmettiricilerini ve uygulayıcılarını lanetliyor, bu darbelerde ve darbeler sonrasında hayatlarını kaybeden Demokrasi ve Cumhuriyet Şehitleri’mizi saygı ve minnetle anıyorum. gaziemir.net

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.