Dolar 32,3696
Euro 34,9488
Altın 2.325,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 20°C

Dinarlı Hemşerimiz Yeniden Aday Gösterildi

Dinarlı Hemşerimiz Yeniden Aday Gösterildi
17 Aralık 2019 17:45 | Son Güncellenme: 17 Aralık 2019 17:49
A+
A-

Dinarlı hemşerimiz eski Kadılar Belediye Başkanı Gaziemir CHP İlçe Başkanı Kasım Özkan yeniden ilçe başkanlığına aday gösterildi.

Hafta sonu (22 Aralık 2019 Pazar Günü) Gaziemir Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Kapalı Spor Salonu’nda toplanacak CHP Gaziemir İlçe Kongresi’ne sayılı günler kala adaylarda netleşmeye başladı.

Kongre sürecine giden yolda delege seçimlerinin geride kalmasının ardından şimdide ilçe başkanı yönetim ve il delegasyonunu belirleyecek olan partililer saflarını da netleştirdiler.

Delege seçimlerinde ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kollarının desteklediği yarışan ve delege seçimlerini açık ara önde kapatan Beyaz Liste’de aday olarak öne çıkan isim yine mevcut Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan oldu. Delege çalışma ekiplerinin yaptıkları toplantıda görev yaptığı iki yıl boyunca cumhurbaşkanlığı, milletvekilliği genel seçimi ve yerel seçimlerinde görev yapan ilçe başkanı Kasım Özkan ve yönetiminin başarılı olduğuna vurgu yapan delegeler, Kasım Özkan’ı 22 Aralık’ta da destekleme kararı verdiler. İlçe Başkanı Kasım Özkan’da delegelerin bu desteğinden büyük mutluluk duyduğunu ve bir dönem daha görev yapmayı kabul ettiği ifade edildi.

Yaptıkları yazılı açıklamada CHP’li delegeler şu ifadelere yer verdiler;

“22 Aralık Pazar günü Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda yapılacak olan İlçe Kongremizde, önümüzdeki dönem yönetecek olan yönetim kurullarını ve kadrolarını özgür iradesi ile seçecek olan siz değerli kongre delegelerimize; Bizler; Siyasete hiçbir zaman sonuç odaklı, kazanmak kaybetmek olarak ve menfaat üzerine bakmadık. Doğrularımız ve yanlışlarımız kişiler, isimler üzerine karşı hiç olmadı.

Her zaman belli ilkeler ve idealler üzerinde birleştik, bir yol yürüdük, yürümeye devam ediyoruz. Ve bu yolda da hiçbir zaman yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmedik.

Hep;Örgüt dedik! Emek dedik! Vefa dedik!

Örgütü saymayanlarla, Emeği görmeyenlerle, Vefa’nın sadece bir semt adı olmadığını bilmeyenlerle hep mücadele ettik ve kendimizi örgüte emanet ettik.

İki yıl önce kongrede delegelerin oyları ile göreve gelen İlçe Başkanımızı ve yönetim kurulunu, Kadın ve Gençlik Kollarımızı yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kutluyoruz.

Bu görev süresi içinde iki seçim geçiren, etkinlikler ve toplantılar ile partimizi güçlendiren ve temsil eden, iyi gününde kötü gününde yalnız bırakmayan, tüm olumsuzlukları aile içerisinde dışarı çıkarmadan, basına konuşmadan, partililik ilkesi ile davranan başta İlçe Başkanımız Kasım Özkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde her görev gibi İlçe Başkanı olmak onurlu bir görevdir.

Kendi yaşamı gibi siyasi duruşu ve iş yaşamı ilkeli, bu makam ve mevkiyi basamak olarak, geçim kaynağı olarak asla görmeyen bir İlçe Başkanı ve yönetim kuruluna yani örgüte yapılan çeşitli müdahaleler, “ahlaki değil”, “vizyonuma uygun değil” cümleleri ve bunları basın yoluyla duymak bu örgüte, İlçe Başkanı ve yönetimine yapılmış bir saygısızlık olarak addediyor ve buna karşı da ayrıca bir duruş sergiliyoruz.

Siz değerli kongre delegelerimizin de yine; Kimsenin Değil “Partinin Vizyonu”na ve Kimseye Değil “Partinin Misyonu”na hizmet edecek kadroları seçeceğinize inanıyoruz.

O nedenle Bizler; Örgüt, Emek, Vefa demeye devam ediyoruz.  1972 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olduktan bugüne kadar partisinden hiç bir nedenden dolayı istifa etmeden; Bir Örgüt Neferi olarak, Yönetim Kurulu Üyelikleri, 3 dönem Belediye Başkanlığı, 7 dönem Kurultay Delegeliği ve son 2 yıldır İlçe Başkanlığı’mızı yapan, koltuk hırsı olmadığından tekrardan adaylığı düşünmediği halde; son yaşanan, söylenen, yapılan nedenlerden dolayı yine özgür iradeleri ile delegelerin karar vermesi adına kabul eden Kasım Özkan’ı destekliyor, kendimizi yine örgüte, siz değerli delegelere emanet ediyoruz.”

yerelhaberci.com.tr

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.