Dolar 32,5692
Euro 34,6876
Altın 2.508,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Dinarlı Yardımseverden Kayseri’deki Bir Okula Yardım

Dinarlı Yardımseverden Kayseri’deki Bir Okula Yardım
9 Aralık 2019 18:09
A+
A-

Dinarlı Yardımseverden Kayseri’deki Bir Okula Yardım

Aslen Dinarlı olup, Antalya ilinde ikamet eden hayırsever İsmihan KOŞAR’ dan Kayseri/Sarız Yaylacı İlkokuluna Yardım..
Her yıl Dinar’daki okullara yardım yapan, okulların bir ihtiyacı olduğunda bulup-buluşturup hizmete koşan Hayırsever İsmihan KOŞAR bu yıl ilçemiz Köy Okuluna sınıfta öğrencilerimizin kullanabileceği renkli yazıcı bağışında bulundu.
Okul öğrencileri ve müdür yetkili öğretmenimiz Battal AVAN, İsmihan KOŞAR a okula yaptıkları bağışdan dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler. İsmihan KOŞAR a teşekkür ettiler.

Eski Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü şimdi ise Sarıkız İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Hasan TAHTAOĞLU yaptığı konuşmada, okullarımıza, öğrencilerimize hayır yapmak herkese nasip olmuyor, ekonomik durumu çok çok yüksel olan kişiler vardır ancak hayır yapmak onlara nasip olmazken, diğer taraftan emekli maaşından artırarak okullara yardım yapmaktan dolayı sevinçten gözleri dolan, mutlu olan,öğrencilerin mutluluğunu yüreğinde hisseden hayırseverlerimiz vardır.
İşte İsmihan KOŞAR teyzemiz bu hayırseverlerimizden. Ben kendisine yürekten teşekkür ediyor, ellerinden öpüyor, saygılarımı sunuyorum.
dedi.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.