Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

DİTSO & AFSAD İŞBİRLİĞİ İLE SİGORTA SEKTÖR TOPLANTISI

DİTSO & AFSAD İŞBİRLİĞİ İLE SİGORTA SEKTÖR TOPLANTISI
7 Ekim 2019 13:42 | Son Güncellenme: 7 Ekim 2019 18:03
A+
A-

Dinar Ticaret Odası (DİTSO) ve Afyon Sigorta Acenteleri Derneği (AFSAD) işbirliğinde organize edilen “Sigorta Sektöründe Konuşulmayanları Konuşuyoruz” konulu toplantı 5 Ekim Cumartesi günü öğleden sonra termal bir otelde gerçekleştirildi.
DİNAR BANDOSU MİNİ KONSER VERDİ
Toplantı başlangıcında Dinar Belediyesine bağlı Ali Çavuş’un bandosu tarafından Harbiye Marşı, Ceddin Dede gibi Türk Marşlarından oluşan mini bir konser otel bahçesinde verildi. Toplantının açılış konuşmasını Meslek Komitesi adına Oktay Sayın yaptı. Sayın, Kurban Bayramı öncesi yaşanan Denizli’nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen depremin Dinar’da da hissedilmesiyle halkın sigorta acentelerine müracaatlarıyla zorunlu deprem poliçelerini yaptırmak istediklerine dikkat çekti. Vatandaşların sigorta konusunda yeterli bilince sahip olmadıklarından yakınan Sayın, “Hâlbuki vatandaşlarımız sigorta konusunda yeterli bilince sahip olsa hasar meydana gelmeden önlemini alırlardı. Bu konuda ki naçizane önerim elbette kamu spotu anlamında reklam filmleri çekilip yayınlanması, afişlerin hazırlanmasıdır. Ama bunun yanında en önemlisi lise düzeyinde ki okullarda en az bir yıl sigortacılığın ders olarak okutulması ve bu öğrencilere sigortanın gerekliliğinin anlatılmasıdır. Bir diğer önemli konu başlığı da herkesin bildiği ve çok konuşulan trafik sigortalarıdır. Satanda alanda aracılık eden de memnun değildir. Yani trafik sigortalarında memnun olan bir taraf yoktur.” dedi.
AFSAD Genel Sekreteri Durmuş Gümüş, 31 Mart 2009 tarihinde kurulan derneğin Türkiye de ve sektörde tanınan bir dernek olduğunu, dernek yönetiminin üstün gayretleriyle sektöre, mesleğe faydalı olmak için bir şeyler yapabilmek için gayretlerin sürdürüldüğünü sözlerine ekledi. TOBB Sigortacılık Müdürü Uzmanı Mehmet Yurtsever, slâyt eşliğinde sigortacılıkla ilgili Türkiye ve Afyonkarahisar bazında bazı verileri paylaştı.
“TOPLANTI SEKTÖRLERE ÖNCÜLÜK EDECEK”
Dinar Ticaret Odası (DİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bağırkan açılış bölümünün son konuşmasını yaptı. Dinar TSO olarak her zaman meslek komitelerinin çalışmalarına destek verdiklerini söyleyen Bağırkan, “Meslek komitelerimize çalışmalarında destek vermeye devam edeceğiz. Sayın Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerine bizlere destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Sigorta acentelerimizden gelen talep üzerine toplantıda bizimle organizasyonu sahiplenerek tüm hazırlıkları yapan AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Sigorta sektörünün bir araya gelerek yaptıkları bu çalışma örnek alınmalı ve tüm sektörlere öncülük etmelidir.” diye konuştu.
Toplantı açılış bölümü konuşmaları sonrası verilen aradan sonra AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem’in Moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde; Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreteri Mehmet Akif Eroğlu, QUICK Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Halil Alaeddinoğlu ve SAİK Başkanı Levent Korkut konuştu. Panelist-ler panel sonunda sorulan soruları cevaplandırdı. >> Kocatepe

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.