Dolar 32,5569
Euro 35,0018
Altın 2.428,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Dörtyol Mahallesine yaptığımız yeni çocuk oyun parkı çocuklarımızın beğenisini aldı

Dörtyol Mahallesine yaptığımız yeni çocuk oyun parkı çocuklarımızın beğenisini aldı
17 Eylül 2022 19:31
A+
A-

Dörtyol Mahallesine yaptığımız yeni çocuk oyun parkı çocuklarımızın beğenisini aldı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın “Çocuk Oyun Parkı Olmayan Mahallemiz Kalmasın” projesi kapsamında Dörtyol Mahallemize yapılan çocuk oyun parkı mahallemize çok yakıştı.

Çocuk oyun grupları, spor aletleri, basketbol sahası ve oturma banklarının yer aldığı çocuk oyun parkımız mahalle sakinlerimizin ve çocuklarımızın güzel zamanlar geçireceği adeta sosyal bir alan olacak şekilde tasarlandı.

MAHALLE SAKİNLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZ YAPILAN ÇOCUK OYUN PARKI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Mahalle sakinlerimiz ve çocuklarımız çocuk oyun parkının yaptırılması dolayısıyla Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya teşekkür ederek, oyun parkında çok güzel zamanlar geçirdiklerini ifade ettiler.

“HERŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Dörtyol mahallemize çok kullanışlı bir oyun parkı kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Nihat Sarı, “Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onlar için ne yapsak azdır. Göreve geldiğimiz günden bugüne çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın güzel zamanlar geçireceği sosyal alanlar yapmaya devam ediyoruz. Çocuk oyun parkımızda basketbol sahası, çocuk oyun grupları, spor aletleri ve birçok güzel alan yer alıyor. Mahalle sakinlerimize ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yeni çocuk oyun parkları hayırlı olsun” dedi.

 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.