Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Dost Ajansın Yayıncılık Hayatının 28’inci Yılı

Dost Ajansın Yayıncılık Hayatının 28’inci Yılı
11 Şubat 2021 23:09
A+
A-

Dost Ajansın Yayıncılık Hayatının 28’inci Yılı

1993 yılında AFYON DİNAR İLÇESİ VE KÖYLERİNDE yayın hayatına başlayan ve günümüze kadar önemli başarılar elde eden DOST AJANS 90.9 FM bünyesine HABERCİLİĞİ DE ekleyerek bu başarısını sürekli yükseltmektedir.

Dost AJANS daha geniş bir alanda kusursuz ses kalitesiyle yayın için vericilerini, stüdyolarını ve otomasyon sistemlerini yenilemiş ve her zaman yenilikçi bir anlayış içinde olmuştur. Günümüz yayıncılık ve habercilik teknolojilerini yakından takip etmiştir.
Dost AJANS işini bilen, işini seven programcıları, prodüksiyon ekibi ve gündemi yakından takip eden habercilik anlayışıyla dinleyicilerine ve okuyanlarına  24 saat kesintisiz hizmet vermektedir
YAYIN İLKELERİMİZ
Dost AJANS 90.9 ;Toplumsal sorumluluk taşıyan ve sorumluluğunu yerine getiren bir yayın kuruluşudur. İnsan haklarına saygılıdır, her türlü terör, şiddet, işkence, fanatizm, ırkçılık ve sömürünün karşısındadır. Dini, ahlâki ve manevi değerlere saygılıdır.
Milli kültüre,toplumun bilim ve sanat varlığına katkıda bulunmayı esas alır; Türkçe’yi doğru ve dil bilincini geliştirici bir biçimde kullanır. Yayınlarında Türkiye’nin bütünlüğünü ve ülke menfaatlerini gözetir.
Eşitlik ve adaletten yanadır; zulmün her türlüsünü reddeder. Hukukun üstünlüğünü esas alır; özgürlük ve çok seslilikten yanadır.
Demokrasiyi insanlık aleminin ortak değerlerinden biri olarak kabul eder. Ekonomik bağımsızlığını,toplumsal sorumluluğunu yerine getirmenin vazgeçilmez şartı olarak görür.
Emeğe saygılıdır; çalışanları arasındaki ilişkiler karşılıklı güven ve sorumluluk esasına göre yürütülür.
Kurumsal rekabet bilinci içinde sürekli gelişmeyi ve toplam kaliteyi hedefler. Statükoculuğu reddeder. Yayınlarında, evrensel yayıncılık ilkelerinden yana taraftır.

DOST AJANS 90.9 OLARAK YAYINCILIK HAYATIMIZDA  28.YILIMIZ KUTLU OLSUN. 

DOST AJANS 90.9 FM
Oğuzhan UYSAL 

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.