Dolar 32,5191
Euro 34,7972
Altın 2.420,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Dün PKK’dan medet umanlar bugün Hizbullah’a sarılıyor

Dün PKK’dan medet umanlar bugün Hizbullah’a sarılıyor
22 Mayıs 2023 14:30
A+
A-

-Dün PKK’dan medet umanlar bugün Hizbullah’a sarılıyor

 

-İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun;

-Meydan artık boş değil, her yalanınızı yüzünüze çarpacağım,

 

 

AFYONKARAHİSAR – İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun; “Dün PKK Terör Örgütünden medet umanlar bugün Hizbullah Terör Örgütüne sarılıyor” dedi.

Olgun, Ak Parti iktidarının dün övgüyle söz ettikleri FETÖ elebaşının, törenle yurda getirilen PKK militanlarının kandırdığını, akıllanmayıp bugün de yine bir terör örgütü olan Hizbullah’ın peşine takılarak onları meclise soktuğunu söyledi.

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın İYİ Parti ve Millet İttifakını sürekli olarak ‘teröristlerle birlikte’ söylemlerini sert bir dille eleştiren İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, AK Parti listelerinden milletvekili seçilen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun ‘PKK ve Hizbullah diyorum, terör örgütü demiyorum’ sözlerini hatırlattı.

 

BU NASIL BİR UTANMAZLIKTIR?

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın utanmadan sıkılmadan, milletin gözünün içine baka baka yalan söylediğini ve iftira attığını belirterek, “Bu nasıl bir utanmazlıktır, bu nasıl bir siyasi dildir, bir oy için söyledikleri yalan atmadıkları iftira kalmadı. Bunları anlamak mümkün değil” dedi.

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın ‘HÜDA PAR’ın Hizbullah ile ilgisini gösteren bir tek kelime gösterin’ sözlerini de eleştiren İYİ Parti Milletvekili Olgun, “Görmüyorlar, görmek istemiyorlar. Gözlerine de soksak ne fayda” dedi.

Olgun, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun TV100 ekranlarında spikerin ısrarla Terör Örgütü Hizbullah’ı nasıl değerlendiriyorsunuz, Hizbullah bir terör Örgütü müdür? sorusuna “Siz öyle diyebilirsiniz ama ben öyle demiyorum. PKK’ya PKK. Hizbullah’a Hizbullah diyorum” sözlerini hatırlattı.

Olgun; “Dün, salya sümük ağlayarak ‘dön artık’ diye FETÖ elebaşına methiyeler düzenlen, bugün kandırıldık diyor. Dün PKK terör örgütü ile açılım safsatası altında iş birliğine girenler bugün kandırıldık diyor. Şimdi de Hizbullah Terör Örgütünün siyasi kolu olan HÜDA PAR’ı meclise soktular. Yarın hazır olun, bizi bunlar da kandırdı diyeceklerdir” diye konuştu.

 

TÜR BAYRAĞINDAN RAHATSIZLAR

 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun konuşmalarını hatırlatan İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun; “Türk Bayrağından rahatsızlar, Türkiye Bayrağı olması gerekiyormuş. Ey Kürdistan kaldır başını artık sahibin var diye miting konuşmalarını AK Parti görmezlikten geliyor. Anayasanın ilk 4 maddesinden rahatsızlar, AK Parti görmezlikten geliyor. Aslında görmezlikten gelmiyor bunların savunduklarını kendileri de savunuyor. AK Parti’nin 28 Mayıs’tan sonra ülkeyi götüreceği son durum bunlar olacaktır. Türk Bayrağından rahatsız olacaklar, Anayasa’nın ilk 4 maddesini değiştirmeye kalkacaklar. Ülkenin nerelere sürüklendiğinin bir göstergesidir bu. Vatandaşlarımızın bu konuda uyanık olmasını istiyor, 28 Mayıs seçimlerinde herkesi sandık başına davet ediyorum. Bu kez bunlara yeniden iktidar olma imkanı vermemelerini istiyorum” dedi.

 

YALAN SALTANATI YIKILIR ELBET

 

AK Parti iktidarının sürekli yalan üzerine siyaset yaptığını ifade eden Olgun, halkını kandıran bir iktidarın yıkılacağını söyledi.

Olgun, “Halkımızın tertemiz vatan sevgisini, bayrak sevgisini, millet sevgisini sürekli istismar eden, yalanlarına yalan katarak halkın duygularını sömüren bir iktidar ile karşı karşıyayız. Bugüne kadar doğru söyleyenleri sürekli dışlayan ve çeşitli entrikalara karışmış ne kadar insan varsa çevresine toplayan bu iktidarın yalan saltanatı yıkılır elbet” dedi.

 

MEYDAN ARTIK BOŞ DEĞİL

 

Olgun, AK Parti iktidarının bugüne kadara söyledikleri yalanları yüzüne vuran bir siyaset görmediğini belirterek, meydanının artık boş olmadığını, söyledikleri her yalanı anında yüzlerine çarpacağını söyledi.

İYİ Parti kadrolarının her zaman her yerde, doğruları söylediğine dikkat çeken İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun; “Biz her yerde doğruları söyleriz. Yalana yalan, yalancıya yalancı, teröriste de terörist deriz. Türk milletinin tertemiz vatan, bayrak sevdasını da kimsenin siyasi malzemesi yaptırmayız, duygularıyla oynatmayız. Yok artık meydan boş değil. Söylediğiniz her yalanı anında yüzünüze vuracağım. Tabii utanacak yüzünüz varsa” şeklinde konuştu.

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.